Vikuzka parašė:
As irgi pirma karta girdziu kad negalima obuoliu.... nezinau Kaip jus bent as nesilaikau tu "prietaru" noriu rukyto tai ir valgau , noriu obuoliu valgau ir juos, da…
As irgi
Vikuzka parašė:
As irgi pirma karta girdziu kad negalima obuoliu.... nezinau Kaip jus bent as nesilaikau tu "prietaru" noriu rukyto tai ir valgau , noriu obuoliu valgau ir juos, da…
As irgi
Misė parašė:
As irgi![]()
Aš irgi nesilaikau su pirmu valgau citrinas kaip obuolius paskui madarinai apelsinai viską valgau nieko nebuvo
Jmuste parašė:
Aš irgi nesilaikau su pirmu valgau citrinas kaip obuolius paskui madarinai apelsinai viską valgau nieko nebuvo
Man irgi buvo citrinų ir mandarinų manija... 😁 😁 😁
Mano sesuo visa nestuma valge citrinas kaip mandarinus
ir nieko, zinokit as netikiu tuom prietarom visom , nevalgyt to ano nedaryt to ir ano, Nu nesamone vien kad esi nescia ir atsisakyti kazko ko lb nori
nes is mociuciu paziuros tau nesveika, nezinau ablomai nematau kodel turetume keisti mityba , kai kazkur maciau gal kitoj grupei kad negalima valgyti rukytu lasinuku ir desru tai vos nuo kedes nenukritau , butent sito gerio preita visa nestuma ir norejau ir valgiau daug ir nk nebuvo
sutinku kad negerti nerukyti , negerti energetiniu gerimu kas ir ne nescioms yra nesveika taip ar taip
Haske parašė:
Sveikos,aš jau po vizitoMums 6sav.1d
![]()
![]()
O pasikeite savaites po echoskopijos ir kai skaiciavai pagal mm? 😊
Pumpurelis99 parašė:
Sveikos, ir aš jungiuosi į grupe, jei priimsitvakar pasidariau testą- teigiamas. Paskaičiavau kad vasarį turėtų pasirodyti
Netikėta buvo, nemaniau, kad taip …
Sveika prisijungus! Visos cia labai draugiskos tikrai priimsim 🥰
As pamenu kai pagimdziau pirma dukra , siaubas!!! Bijojau kzka detis i burna tu nesamoningu prietaru prisiklausius nevalgyk obuoliu to ano as alpau kaip obuoliu norejau tik pagimdzius ! Bet bijojau kad vaikui nepustu pilvo nes maitinau , savaite kankinaus dziuveselius valgiau , tokia pazeidziama jauciaus visko bijojau , poto kazkas nusviete mane ir viska su saiku pradejau valgyt nu ir nieko ... 😃
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai