RomaRoma parašė:
Svėriame 3350, ūgis 51. Jau savaitę laiko buvo lenviau, galėjau kaip žmogus vaikščioti nieko nebeskaudėjo nes pilvas nusileido atsisėdus liesdavo šlaunis. Bet vakar…
Didžiausi sveikinimai ❤️❤️❤️
RomaRoma parašė:
Svėriame 3350, ūgis 51. Jau savaitę laiko buvo lenviau, galėjau kaip žmogus vaikščioti nieko nebeskaudėjo nes pilvas nusileido atsisėdus liesdavo šlaunis. Bet vakar…
Didžiausi sveikinimai ❤️❤️❤️
laurora parašė:
I santariskes tureciau vaziuot. Bet man jau pora val.kazkokie neskausmingi,bet reguliarus saremiai. Mazdaug kas 5 min. Ir duse buvau,ir vandens bambali sildytis ats…
Kaip jūs? Aš jau tokiu atveju kviesčiausi greitąją..
laurora parašė:
I santariskes tureciau vaziuot. Bet man jau pora val.kazkokie neskausmingi,bet reguliarus saremiai. Mazdaug kas 5 min. Ir duse buvau,ir vandens bambali sildytis ats…
Jetus vargse.. nezinau ir ka patarti.. dar stresas prideda savo. Kaip gal praejo ir nieko nebesikvietet?
RomaRoma parašė:
O mes prisiduodame jau 🥰 terminas buvo 10.07. Prieš mėnesį mergina atsisėdo plius virkštelė apsisukusi buvo, tad paskyrė planinį cp 09.28. Bet princesė pati pasiri…
Sveikinu! 🍼💐 Ir mes planuojam taip pavadinti savo mažąją ❤
RomaRoma parašė:
Nesuprantu aš to pilvo nusileidimo... Lyg ir žemiau jau (nors vyras sako, kad dar žemiau turi nusileisti). Ar tikrai visoms nusileidžia? Man palengvėjimas įvyko, kai mažoji apsivertė ir nustojo galvyte spausti šonkaulius, tai dabar nežinau, ko tikėtis.
Lavima parašė:
Nesuprantu aš to pilvo nusileidimo... Lyg ir žemiau jau (nors vyras sako, kad dar žemiau turi nusileisti). Ar tikrai visoms nusileidžia? Man palengvėjimas įvyko, ka…
Pirmam nestume nepastebejau kad pilvas butu nusileides. Nei vizualiai nei fiziskai nejauciau skirtumo 🤷♀️
Lavima parašė:
Nesuprantu aš to pilvo nusileidimo... Lyg ir žemiau jau (nors vyras sako, kad dar žemiau turi nusileisti). Ar tikrai visoms nusileidžia? Man palengvėjimas įvyko, ka…
Su pirmu nėštumu pilvas visada žemai buvo, o dabar užvakar grįžus po ligoninės ir aš ir vyras vizualiai iškart pamatėm, kad pilvas jau nusileido (dar aišku gali leistis ir žemiau) 😄
RomaRoma parašė:
O mes prisiduodame jau 🥰 terminas buvo 10.07. Prieš mėnesį mergina atsisėdo plius virkštelė apsisukusi buvo, tad paskyrė planinį cp 09.28. Bet princesė pati pasiri…
Sveikinimai
mano terminas irgi spalio 7, aplenkėte mane
Lavima parašė:
Aš važiavau gimdyti su nenusileidusiu.
Lavima parašė:
Nei su pirma nei su antra pilvas nenusileido man,gal tik as taip maniau😅🤣 dabar ir nesuprantu,bet atrodo aukstokai🤣
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai