EglėR parašė:
Sveikinimaimano terminas irgi spalio 7, aplenkėte mane
![]()
Mano irgi spalio 7 terminas🤭 sveikinimai!
EglėR parašė:
Sveikinimaimano terminas irgi spalio 7, aplenkėte mane
![]()
RomaRoma parašė:
O mes prisiduodame jau 🥰 terminas buvo 10.07. Prieš mėnesį mergina atsisėdo plius virkštelė apsisukusi buvo, tad paskyrė planinį cp 09.28. Bet princesė pati pasiri…
Su gimtadieniu! Daug sveikatos ir džiaugsmo Jūsų šeimai! 🎈🧸
Sveikos. Aš gal ne į temą. Bet ar yra čia mamyčių kurios gyvena kaime ir naudoja šulinio vandenį? Ar ir jums ekspertai atvažinėjo tirt šulinio vandens? Man šiandien akušerė paskambino pasakė kad atvažiuos ištirt vandens,tai taip pagalvojau jei blogas vanduo bus kas tada🤔
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Aš gal ne į temą. Bet ar yra čia mamyčių kurios gyvena kaime ir naudoja šulinio vandenį? Ar ir jums ekspertai atvažinėjo tirt šulinio vandens? Man šiandien…
Vaikui (o turbūt ir sau) naudosit pirktinį.
Eustoma parašė:
Vaikui (o turbūt ir sau) naudosit pirktinį.
Vajetau🙈 tikiuosi vanduo bus švarus,nes vandens sunaudojam tikrai daug,šeima didelė
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Aš gal ne į temą. Bet ar yra čia mamyčių kurios gyvena kaime ir naudoja šulinio vandenį? Ar ir jums ekspertai atvažinėjo tirt šulinio vandens? Man šiandien…
Tada gersite vandenį iš butelių. Mes gyvename kaime, bet vanduo iš vandenvietės. Bet kažko jis man nepatinka jau kelis mėnesius (rudas pasidarė), tai perkuosi vandeni gėrimui.
Laurut3 parašė:
Jetus vargse.. nezinau ir ka patarti.. dar stresas prideda savo. Kaip gal praejo ir nieko nebesikvietet?
Ligoninej esu nuo mazdaug 5 ryto. Pacios gydytojos nezino,ar paleist,ar laikyt. Saremiai kas 5 min,kartais retesni. Buvau uzmigusi,tai visai dingo. Po to atsirado ir vis tiek kas mazdaug 5 min. Nestiprus. Tad dar vis uzlaiko mane. Bet taip keitesi pamaina,ir abi pasimetusios. Gal magnetines audros kazkokias nesamones krecia su mano saremiais 😂
LauraLaura1989 parašė:
Nelabai gal estetiška čia įkelti nuotrauką dėl gleivių kamščio bet kaip man niekada su pirmais nėštumais neišeidavo tai galvoju gali būti čia kamštis nes po biški t…
Man jau antra savaite taip randu,skaičiau, kad gleivių kamštis gali salintis pobiski, o nevisas iškarto
laurora parašė:
Ligoninej esu nuo mazdaug 5 ryto. Pacios gydytojos nezino,ar paleist,ar laikyt. Saremiai kas 5 min,kartais retesni. Buvau uzmigusi,tai visai dingo. Po to atsirado i…
O tai kaklelio netikrino? Vandenu nenori nuleist?
deimantestan parašė:
Geras
Saulyte10 parašė:
Aš iš vandentiekio geriu, bet atsimenu kai nuėjau pas akušerę pradžioj nėštumo, tai manęs iš karto paklausė kokį vandenį geriu, nes tada kažkokį berods tyrimą reikia darytis
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai