Saulew. parašė:
Aciukas visoms,kai klausiau apie vienkartine pasalpa
As dar karta snekinsiu ta pazistama, kad bandytu pildyt dokumentus
Bandyt aisku galima kai gims mano lelius ir as bandysiu, tik reikia susirasti kas dokumentus twarko
Saulew. parašė:
Bandyt aisku galima kai gims mano lelius ir as bandysiu, tik reikia susirasti kas dokumentus twarko
Saulew. parašė:
Nu tavo pirmas vaikas 14 metu tai timrai nepriklausys.Ju motyvacijayra tokia kad visko turi nuo pirmo vaiko.
Ivonacka parašė:
jos vaikeliui 5metu net nera.o gavo
Nu net nezinau kaip ji galejo gauti bet realiai jai ji nepriklauso.As pati kaip antro laukiausi kreipiausi ir gavau atsakyma kad man nepriklauso del to kad turiu vaika iki 16 metu.Nors kaip ir pirmas gime mes jos negavom nes nepsejom dokumentu susitvakyti kol vaikui suejo 3 menesiai.
miluka88 parašė:
Jus cia apie vienkartine ta 500 :)?
aga
Na man teko ja tvarkytis TAI GAVAU 500,o kaip gime jau kita tai jau buvo tas naujas istatymas,tai net nejau,nes bent sako taip kad jeigu uz prma vaika gavai tai uz antra negausi,nebent pirmas bus virs 16 metu ir reikia speti i 3menesius pasirodyti ju sistemoj,gaunat tax credit ar laukiat dar,vistiek siunciat jiems
San-drute parašė:
Bandyt aisku galima kai gims mano lelius ir as bandysiu, tik reikia susirasti kas dokumentus twarko![]()
pati gali užsipildyti formą.. nieko ten nėra
Ainuse parašė:
Sveikos,Kas yra skrydusios su kudikiu iki 2 metu? Gal galite atsakyti i keleta klausimu?
![]()
1.Ar vaikas lektuve sedi ant mamos keliu, neturi savo vietos?
2.Jei as vaziuoju su vezimu ir be jokio papildomo bagazo(apart 10kg tasyte prie saves), ar reikia eiti ten, kur sveria papildomus bagazus, ar iskart reikia eiti prie eiles, kur tikrina?
3.Su vezimu ir visur reikia eiti, prie apsaugos , kur patikra, iki pat lektuvo ar kaip?
4.kaip daret su vaiko maisteliu? jei jis uzsimano valgyti, buvot pasiemusios misinuko buteliuke ar ka?
vaikas iki 2 metų sėdi ant kelių, nes taip reikalauja taisykles.
Apie vezima pasakyt negaliu, nesu su juo keliavus.
o su maisteliu dariau taip; i buteliuka dejausi milteliu, o perejus patikras kavinej ipyle karsto vandens.
vaidluka parašė:
Nu tavo pirmas vaikas 14 metu tai timrai nepriklausys.Ju motyvacijayra tokia kad visko turi nuo pirmo vaiko.
temoj "motinystes atostogos" 2-3 mamytes gavo vienkartine,nors antram vaikui dar nebuvo 16m.
Net nzn pagal ka apslaiciuoja,bet pastebejau,kad gauna tos kuriu pirmi vaikai 12-13m. As pildziau,bet negavau...
Na va apziurejom ta nama... Nu mums jis superinis 2 bed, be baldu... Bet tai landlordas sake kad dar snd ir pirmadieni ateina kiti zmones paziureti is agenturos... Tai nzn kaip cia bus... Db lauksim ziniu is konsulo nes jis ten viska derina ar mums bus tas namas ar taip kam
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai