Dianak parašė:
Sveika, o tai jau nebemaitini, kad tokią drąsią dietą pasirinkai?![]()
Ne nebemaitinu, todel ir eksperimentuoju
Dianak parašė:
Sveika, o tai jau nebemaitini, kad tokią drąsią dietą pasirinkai?![]()
Ne nebemaitinu, todel ir eksperimentuoju
airida333 parašė:
Na va, vakar abejojau ar ištempsiu, šiandien vėl pilna jėgų. Savijauta puiki, pabudus toks lengvumas apėmėBet šiandien jau tikrai virsiuosi trintą sriubytę, nes labai noriu kažko šilto
Pusryčiam stiklinė geriamo jogurto
![]()
As siandien virsiu kopustu sriubyte, nes taip pat noriu kazko silto
Pusryciams stikline vandens, o priespieciams puodukas pasuku ir soti
Jei ne paslaptis kokia sriubyte virsi?
Ritka parašė:
As siandien virsiu kopustu sriubyte, nes taip pat noriu kazko siltoPusryciams stikline vandens, o priespieciams puodukas pasuku ir soti
Jei ne paslaptis kokia sriubyte virsi?
Jau pavalgiau
Trintą džiovintų grybų sriubytę viriau, pirmą kartą, bet išejo neblogai
gretuliukas parašė:
jo zinok,o krutine tai buna ziauriai degina vat ir sendien jau jauciu kad bus kosmariska dienele rugstingumas nuo pat ryto padidejas ir vaitai nepadeda kosmaras kazkoks, buna kad jau nuo to sukilusio rugstingumo gerkle griauzia atrodo skauda nu zodziu ir raugeju ir atpilineju kaip maziukas vaikiukas kartais , reik rimto gydymo nes kaitaip gali but didelkiu pasekmiu va mano pazystamui truko skrandis nes nesigyde sitos problemos o kiek laiko tu jau vargsti su sita bedele ?
Man jau du menesius nepraeina gerkles skausmas. Ejau pas gydytoja, sako infekcija, israse antibus, sugeriau, bet vis vien tebera tas skausmas, bet jis toks kitoms negu kai is tikro skauda gerkle. Nestiprus toks, labiau jauciu, kai ryju. Ejau vel pas gydytoja, pati prisiskaiciau apie ta refliuksa. Infekcijos nebera, bet skauda. Klausiau, ar gali nuo rugstingumo buti, sako gali...Bet as jau prisimasciau visokiu nesamoniu, kad vezi jau bus ar dar kas
snd gerkle lyg trupiniu pilna, keista kazkokia...Nejaugi tikrai visa tai nuo skrandzio rugstingumo?
O ta beda as turiu nezinau kiek laiko jau... As jau kelis metus labai raugejau stipriai, bet kazkaip nesureiksminau to. Pernai bajeris buvo. Pabundu nakti nuo spaudimo skrandyje, atsisedau ir jauciu, kad pilna oro ten. Kai raugejau....issiziojau ir ejo laukan oras labai ilgai
tada buvau vakare riebiai uzvalgiusi... Tai va, o dabar keli menesiai, kai rugstys kyla, degina krutine, atpilu kartais... Bet labiausiai neramina mane gerkle
airida333 parašė:
Jau pavalgiauTrintą džiovintų grybų sriubytę viriau, pirmą kartą, bet išejo neblogai
![]()
As ryt virsiu trinta sriubyte, tiesa sakant vyras virs, nes man jos nekaip gaunasi... Siandien taip pat pavalgiau sriubytes, isgeriau puoduka jogurto ir jauciuosi puikiai
Čiunga - čianga parašė:
Man jau du menesius nepraeina gerkles skausmas. Ejau pas gydytoja, sako infekcija, israse antibus, sugeriau, bet vis vien tebera tas skausmas, bet jis toks kitoms negu kai is tikro skauda gerkle. Nestiprus toks, labiau jauciu, kai ryju. Ejau vel pas gydytoja, pati prisiskaiciau apie ta refliuksa. Infekcijos nebera, bet skauda. Klausiau, ar gali nuo rugstingumo buti, sako gali...Bet as jau prisimasciau visokiu nesamoniu, kad vezi jau bus ar dar kassnd gerkle lyg trupiniu pilna, keista kazkokia...Nejaugi tikrai visa tai nuo skrandzio rugstingumo?
O ta beda as turiu nezinau kiek laiko jau... As jau kelis metus labai raugejau stipriai, bet kazkaip nesureiksminau to. Pernai bajeris buvo. Pabundu nakti nuo spaudimo skrandyje, atsisedau ir jauciu, kad pilna oro ten. Kai raugejau....issiziojau ir ejo laukan oras labai ilgaitada buvau vakare riebiai uzvalgiusi... Tai va, o dabar keli menesiai, kai rugstys kyla, degina krutine, atpilu kartais... Bet labiausiai neramina mane gerkle
![]()
Man buvo tokia pati situacija su gerklės skausmu
Niekur nėjau, kažkaip galvojau, kad vis peroučia kas kur, kokius pora mėn po nėštumo, nes nėštumo metu siaubingai kilo. Dabar lyg praėję, bet kartais vis pajaučiu ir nesuprantu ar tai tikras skausmas nuo peršalimo ar toks kaip graužimas nuo rūgščiu
dabar tik sesk ant skrandzio dietos , jokiu pomidoru ,svoguno laisku , riebaus kepto maito , saldumynu , rukytu desru ir taip toliau ir pamatysi pageres ir butinai kraujo tyrimus del pilori pasidaryt nes tau cia grynai kaip man kad buvo o uzmusem ta bacila ir viskas susitvarke
gretuliukas parašė:
dabar tik sesk ant skrandzio dietos , jokiu pomidoru ,svoguno laisku , riebaus kepto maito , saldumynu , rukytu desru ir taip toliau ir pamatysi pageres ir butinai kraujo tyrimus del pilori pasidaryt nes tau cia grynai kaip man kad buvo o uzmusem ta bacila ir viskas susitvarke![]()
As Airijoje gyvenu, kazin ar gydytoja pasirasys tirti ta bacila... sakys is kur as istraukiau ir pan...
Bet klausyk, man tik viena puse gerkles skauda...ar normalu? Kazkaip labai man neramu del tos gerkles...Nors ir daktare sake, kad nuo rugsties gali buti...Snd is viso ir ta sona labiau ir visa gerkle skauda. Sianiden vyrui kiaulienos kotletuku prikepiau, o pati tuna su duoniukais valgiau. Nezinau kaip majonezo ir kecupo atsisakyti
Tu ju atsisakiusi?
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai