mutiny parašė:
maitinanciom nepatariat bandyt?
maitinanciom leidzia nuo trecio etapo bandyti
tai beveik kaip kaloriju skaiciavimas ir maisto derinimas gaunasi
mutiny parašė:
maitinanciom nepatariat bandyt?
maitinanciom leidzia nuo trecio etapo bandyti
tai beveik kaip kaloriju skaiciavimas ir maisto derinimas gaunasi
saulyte999 parašė:
stiprybes ir kantrybesis tiesu nera unku per sia dieta, nes alkanas tikrai nebuni......tik vat gamintis tai reikia nemazai
![]()
Aciu
o su gaminimu reiks susidraugaut kazkaip. Sitas bus nelengva, bet manau pavyks.
C.Ruta parašė:
Aciuo su gaminimu reiks susidraugaut kazkaip. Sitas bus nelengva, bet manau pavyks.
man dar sunkiau, nes vyras kartu nusprende Dukanintis...tai visko dvigubai reikia, o dar vaikams atskirai....tai jau 4 diena is virtuves neiseinu, atrodo tik gaminu ir gaminu
saulyte999 parašė:
man dar sunkiau, nes vyras kartu nusprende Dukanintis...tai visko dvigubai reikia, o dar vaikams atskirai....tai jau 4 diena is virtuves neiseinu, atrodo tik gaminu…
Man reiks tik sau gamintis nes vyras pokolkas isvykes
bet kai jam papasakojau apie savo sumanyma sake sekmes
jos netiki kad as tiek valios turesiu.
musiutyte parašė:
sveikos merginos man po 3 dienu -2,5 dziaugiuosiu snd eisiu pirkt zuvies nes nuo vistos ir kiausiniu blogaka jus darotes valgyt ?
jau atsibodo :)))))) kas bus po kokiu 3 menesiu :)))))
C.Ruta parašė:
Man reiks tik sau gamintis nes vyras pokolkas isvykesbet kai jam papasakojau apie savo sumanyma sake sekmes
jos netiki kad as tiek valios turesiu.
kad nereikia cia tos valios, nes alkana tai tikrai nebusit..as net maziau suvalgau nei anksciau...nebent esat didele saldumynu megeja...bet ir tai galima apgauti organizma....paimu jogurta liesu naturatu, idedu truputi saldiklio ir viskas - saldus jogurtas
Agne L. parašė:
jau atsibodo :)))))) kas bus po kokiu 3 menesiu :)))))
bet juk ta pacia vista galima taip ivairiai paruosti, reikia fantazijos
tai va idomu kokius jus receptus naudojat ? nes man kolkas vienas sove i galva vista su cesnaku svogunu petrazolem krapais ir ciuciut atcto arba citrinu sulciu vissus prieskonius suminkau kad sultys issikirtu ir istrinu vista para pastovi ir kepu sekancia diena skanu bet norisi vis naujo ... o kepeneles galima vistos ? m ?
nes skanu atrodo radau tai noriu paklaust ar galima ?
musiutyte parašė:
tai va idomu kokius jus receptus naudojat ? nes man kolkas vienas sove i galva vista su cesnaku svogunu petrazolem krapais ir ciuciut atcto arba citrinu sulciu viss…
Del kepeneliu nezinau...o as vista kepu, troskinu, garinu
pridedu ivairiu zoleliu ir prieskoniu...be vistos juk yra jautiena, kalakutiena ir pan...be to, mes jau antram etape, tai troskinam mesyte su darzovem orkaiteje
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai