Bluebell parašė:
Tikrai? o man sake kad neleidzia rezervvuot, nes tame tarpe gali kita su dvynukais irgi atvaziuot extriniam atvejui, tai cia nezinosi. bet turesiu omeny
Atsiguliau 12d, 13d užrasė į eilę, kai 16d suplanavo cpo
Bluebell parašė:
Tikrai? o man sake kad neleidzia rezervvuot, nes tame tarpe gali kita su dvynukais irgi atvaziuot extriniam atvejui, tai cia nezinosi. bet turesiu omeny
Atsiguliau 12d, 13d užrasė į eilę, kai 16d suplanavo cpo
Vaiva77 parašė:
Merginos padėkitKą jūs planuojat daryti su lovytėmis? Pirksit iškart 2 ar pradžioje bandysit guldyti į vieną? Aš pradedu galvoti išvis pradžioje apie lopšiuką p…
Mes kolkas guldom i viena lovyte, taip patogiau mums ir jiem šilčiau.😊
Kol telpa ir netrugdo vienas kitam, tol ir miegos vienoje lovytėje, bet jau esam nusipirke ir antra, tik dar guli nesurinkta.
grtb parašė:
O gal kuri nors žinote, ar Kauno klinikose yra kažkokia pirmenybė su dvynukais gauti privačią palatą?
Gulėjau privačioje palatoje prieš 2 sav, tai jeigu yra laisvu jie patys pasiulo, kažkokiu pirmenybiu nežinau ar yra.😉
Laba diena, merginos, tiksliai labas rytas ☺️ man nesimiega. Esu Santariškių pilvo chirurgijoje, užvakar pašalino tulžies puslę ir visos trys gavome narkozę. Baisiai bijojau dėl panelių, bet atrodo viskas gerai. Šiandiena dar eisiu į Patologinį nėštumo, kad pažiūrėtų mane ten. Prieš operaciją mergaitės buvo po 850gr., o liko man maždaug 9 savaitės, jeigu pavyks išnešioti.
Prie supjaustyto pilvo prisideda žemas hemoglobinas, geležis, feririnas. Blogas krešumas. Gavau patarimą kompresinėms kojinėms, geresniam kraujospūdžio aparatui ir sekti rodyklius. Endokrinologas dėl GD tik kovo 9 dieną, tai galvoju savarankiškai pradėti matuotis tą gliukozę, nes man labiausiai turi rūpėti tie rodykliai. Labai norisi savęs gailėtis, bet neleidžiu sau to 😔😔 negaliu nuleisti rankų, reikia dar paauginti paneles ❤️❤️
Spindulėlis2019 parašė:
Kol telpa ir netrugdo vienas kitam, tol ir miegos vienoje lovytėje, bet jau esam n…
Aš ir planuoju pradžioje guldyti į vieną. Bet labai norėčiau lopšiuko, tik vis abejoju ar tilps abu.
Spindulėlis2019 parašė:
Kol telpa ir netrugdo vienas kitam, tol ir miegos vienoje lovytėje, bet jau esam n…
wow kokie groziai miega
mano irgi tas planas kad pradzioj nakciai abu guldyt, todel ir paemem tris lovytes
Pučkoriukas parašė:
Laba diena, merginos, tiksliai labas rytas ☺️ man nesimiega. Esu Santariškių pilvo chirurgijoje, užvakar pašalino tulžies puslę ir visos trys gavome narkozę. Baisia…
o tu dieve,
o tai kokio dydzio randas ten bus? pjove pilva ar laporaskopine ta operacija? nu jus saunuole atalaikyt visa sita reikala...
del gliukozes tai as dar pries nestuma nusipirkau ta aparateli matavimui, nes laikiausi ketogenines dietos ir norejau stebeti kaip ten tikrai kyla ir krenta, grynai sava-moksliniais sumetimais
tai dabar irgi kartais pasimatuoju idomumo delei, bet pakankamai stabilu pas mane. apie 50 euru kainavo ir paskui tie lapeliai perkasi arba vaistinej arba online tik reikia modeliui kad tiktu. Bet aisku jei jums GD rado tai turetu duoti/skolinti nemokamai manau su ''receptu'' is vaistines. mums savaiciu panasiai, tai jo, dar kokias 4-5 sav minimum butu gerai paauginti leliukus pilve. as vakar irgi pas savo ginek buvau. sake prieslaikinio gimdymo atveju nuo 30 savaiciu reikalai nera labai blogi, palyginus iki 30. tai va. kiekviena dienele viduj kol jie dar tupi - dziaugsmas
sveikit
Bluebell parašė:
o tu dieve,![]()
![]()
o tai kokio dydzio randas ten bus? pjove pilva ar laporaskopine ta operacija? nu jus saunuole atalaikyt visa sita reikala...
del …
Ačiū! Aš turiu nuo praeitų nėštumų aparačiukus, pabandysiu su juo nueiti į vaistinę, nusipirkti juostelių. Pas endo jau su rezultatais kai eisiu, bent bus apie ką pakalbėti ☺️
Sveikos,gal kam buve tokia situacija ir turite kokiu pratimu pasiulyti. Abu vaikuciai kaip ir galvomis,bet labiau istrizai. Nna abu apacioje ,bet kiek suprantu galva,kad ir apacioje ,bet kojos ne I virsu ,o sone labiau ir a dvynys neisistates visiskai tiesiai. Sako dar Gali kisti ir tt.bet kaip visada numato guldyma 36sav su biskiu ir tada stebi. Daugiau nieko per daug nekomentavo. Pas mane mazyciai jie ir vis jauciu kaip keiciasi pozos,kaip zagsejimas a dvynio tai labai zemai,o dabar vis zemai ,bet labiau i sona kelios dienos. Na tikrai dar jie keicia ta poza aisku.
As cezario tikrai atsisakyciau ir laukciau kiek galima kol isistatytu. Gal turite kokiu pratimu patarti kurie padetu vaikui greiciau isistatyti?🙂 Iskart didelis dekui jei kas pasidalins patirtimi ar kazkokiais pratimais. Kiek skaitau ,tai labai daug info su patarimais kad apsiverstu galva,bet del isistatymo I dubeni tiksliai kazko nerandu 🤷♀️
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai