Labai įdomu kaip jūsų savijautos tos kurioms daugiau kaip 25sav.
Man pastarosiomis dienomis taip sunku, atrodo vos pilvą panešu, net atsistoti pasėdėjus sunku.
Ir mąstau ar čia jau taip iki galo nėštumo bus ar čia šiaip kažkoks nuovargis🤔
grtb parašė:
O gal kuri nors žinote, ar Kauno klinikose yra kažkokia pirmenybė su dvynukais gauti privačią palatą?
Yra
Rimtai? papasakokite ka zinote, pasidalinkite insaideriu info
man kiek buvau (gulejau skyriuj 3 kartus per si nestuma
) sake kad tiesiog kai atvaziuoji gimdyti /ar planinio CPO, sakai kad nori, ir jeigu yra tada gauni....
aisku, kiek va girdziu, ir draugiu kas pastaraisiais metais gimde, tik viena gavo. bet pa snei viena nebuvo dvyniu
Teta Rutyte parašė:
Labai įdomu kaip jūsų savijautos tos kurioms daugiau kaip 25sav.
tragiskai jauciuosi, nenoriu nei skustis daugiau niekam, nei dejuot, bet jauciuosi kaip visiskas ligu ir skausmo maisas ir i save nebepanasi darausi. Dar tris savaites dirbsiu, labai daug streso darbe (zinau, zinau....) bet... viska skauda, nei sedet, nei gulet, jei sedziu tai nugara skauda, jei prigulu rugstys sukyla atrodo sieros rugstis is vidaus grauzia, koju venu varikoze, jeigu pavaikstau tai tinsta, dalinai gulimas rezimas paskirtas, kazkur labai ir nenueisi, nu ir ka dar, cholestaze turiu, nelabai padeda vaistai, niezulys viso kuno iki zaizdu... pilvas toks didelis, kad siandien eidama i duso kabina jau turejau itraukti, nes lietesi su durim
dar kraujo tyrimus pamaciau, gelezis zemiau plintuso., bandysiu kazkaip pakelti. o siaip ka, oro truksta, jegu nera, geriu vandens tiek kad nuskandintu laiva juroje, istisai lakstau i tulika ir diena ir nakti... nu noriu, noriu laikytis isikybus pozityvumo bet tiesiog biski desperatiska jau bukle.
Bluebell parašė:
Rimtai? papasakokite ka zinote, pasidalinkite insaideriu info![]()
man kiek buvau (gulejau skyriuj 3 kartus per si nestuma) sake kad tiesiog…
Jeigu atvažiuoji gimdyti tiesiog tai taip, jeigu yra gauni, jei nėra neįrengs papildomos ;) bet jei skatinimas ar cpo guldo dienà/dvi prieš, pasirašai į eilę ir jeigu yra daugiau norinčių su dvyniais gauti pirmumas
Bluebell parašė:
tragiskai jauciuosi, nenoriu nei skustis daugiau niekam, nei dejuot, bet jauciuosi kaip visiskas ligu ir skausmo maisas ir i save nebepanasi darausi. Dar tris sava…
Kaip džiaugiuosi kitų skausmų 🙈
Juokauju aišku, bet gera žinoti kad esu ne viena.
Nes tas nuovargis, tas padusimas, skausmai visokie užkniso juodai...
Aquarele parašė:
Jeigu atvažiuoji gimdyti tiesiog tai taip, jeigu yra gauni, jei nėra neįrengs papildomos ;) bet jei skatinimas ar cpo guldo dienà/dvi prieš, pasirašai į eilę ir jei…
Tikrai? o man sake kad neleidzia rezervvuot, nes tame tarpe gali kita su dvynukais irgi atvaziuot extriniam atvejui, tai cia nezinosi. bet turesiu omeny
Teta Rutyte parašė:
Kaip džiaugiuosi kitų skausmų 🙈
Juokauju aišku, bet gera žinoti kad esu ne viena.
as irgi ''dziaugiuosi'' kai kas nors papasakoja kad joms irgi sunku. Nes kai pasiziuri i visokias influenceres besilaukiancias vieno leliuko, su stanga rankoj, kedukai ant koju, sportuoja, makiazas, tas anas, tai galvoju blemba blemba. Pavydas bamba graudzia del tos geros ju savijautos... is kitos puses daug kas suvaidinta. sako nestumas ne liga, nors man tai visi mano nestumai buvo sunkus, aisku nelyginu pries tai buvusiu su dvyniais, nes cia visai kita kategorija
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai