Manoman parašė:
Ka
O jei galiu paklaust, tai kiek priaugote svorio per nėštumą? Nes man 19sav, bet jau +11kg 😅 tai idomu ar dar tiek pat bus, ar tas svoris apstoja vėliau augti, ar yra atvirkščiai.. pirmas nėštumas 🙈
Manoman parašė:
Ka
O jei galiu paklaust, tai kiek priaugote svorio per nėštumą? Nes man 19sav, bet jau +11kg 😅 tai idomu ar dar tiek pat bus, ar tas svoris apstoja vėliau augti, ar yra atvirkščiai.. pirmas nėštumas 🙈
LauraJ_ parašė:
O jei galiu paklaust, tai kiek priaugote svorio per nėštumą? Nes man 19sav, bet jau +11kg 😅 tai idomu ar dar tiek pat bus, ar tas svoris apstoja vėliau augti, ar yr…
Na as tik 10 per visa ir Tikrai buvo laikas Kai visai neaigo,o pilvas didejo. Tai nzn kaip cia taip. Bet dabar pilvas trecia gyvenima gyvena ,tai atrodo vau. Nors cia klinikose su vienu vaiku panasiu pilvu maciau. Pas mane dar vaikai tik siek tiek virs 2kg ,nors tikslus skqiciai bus aiskus kai pagimdysiu 🙂
Manoman parašė:
Na as tik 10 per visa ir Tikrai buvo laikas Kai visai neaigo,o pilvas didejo. Tai nzn kaip cia taip. Bet dabar pilvas trecia gyvenima gyvena ,tai atrodo vau. Nors c…
Oj tai kaip per visa laiką 10kg tai normaliai, aš galvojau kad dvynukų mamytes labai daug turi priaugti ..
man jau dabar sunkoka darosi, nors tas pilvukas ner labai dar didelis, tai kas vėliau laukia.. jaučiu irgi pilvas gyvens trečia gyvenimą ant galo 😃
Manoman parašė:
Na as tik 10 per visa ir Tikrai buvo laikas Kai visai neaigo,o pilvas didejo. Tai nzn kaip cia taip. Bet dabar pilvas trecia gyvenima gyvena ,tai atrodo vau. Nors c…
Labai viskas idomu, pasidalinkite po to savo istorija ☺️😍
Man dar maždaug 8 savaites iki termino, priaugau 8,7kg, o gimdyti žadu Santaruose.
Labai norėja cezario, bet dabar pilvas supjaustytas po tulžies šalinimo, tai dar vieno rando nebelabai ir norisi
tai nežinia kaip dar čia viskas bus man ☺️ o jums baltai pavydžiu, kad jau tuoj gimdyti!
Pučkoriukas parašė:
Man dar maždaug 8 savaites iki termino, priaugau 8,7kg, o gimdyti žadu Santaruose.…
Aciu. Butinai pasidalinsiu. As ir pavydziu jau sau,bet kartu ir ne,nes baisu kas laukia, niekada negali zinoti. 🙂Vis jauciu Kai lenda,duria ,tempia pilva zemyn ir lyg kamuoli tarp koju tureciau. I tualeta po lasiuka padaryti vaikstau. Laukiu jau kada visos kancios baigsis. Tai ziuresiu kaip siandien jausiuos po patikrinimo ir lb noreciau,kad pirmadieni is ryto pradetu jau visa veikla 🙂
Pučkoriukas parašė:
Man dar maždaug 8 savaites iki termino, priaugau 8,7kg, o gimdyti žadu Santaruose.…
O as kaipsykis labai bijau cezario ir nenoriu gydytis dar Po Jo . Bet mes kekviena renkames jei galima kas mums geriau. Tikekit.kad jei pati gimdysite viskas praeis greitai ir lengvai. Tai taip ir bus❤️
Manoman parašė:
Dar ziuriu,renkuosi. Siaip del pravazumo renkuosi traukinuka labiau. Nes praeitais vienvietis Mano niekur netilpdavo,tai vargdavau. Pas drauge I lifta senos statybo…
O aš kai pamačiau gyvai traukinuką tai iškart atsisakiau. Man nepatiko, kad matai tik vieną vaikiuką. O jei kažkas nutiks kitam. Atrodo kad visada turėsi tikrintį ar jam viskas gerai. Bet čia tik mano nuomonė 🙂
LauraJ_ parašė:
Oj tai kaip per visa laiką 10kg tai normaliai, aš galvojau kad dvynukų mamytes labai daug turi priaugti ..
Čia gal irgi kaip kuriai. Aš su antru vaiku (vienu) priaugau beveik 20 kg, kurie praktiškai ir nukrito po gimdymo. Dabar jau irgi esu arti 21 kg priaugusi. Matyt, taip organizmas veikia. Stebiuosi, kad gana daug priaugau pirmaisiais mėnesiais, kai tarsi ir nebuvo labai, kam augti, bet va dabar priaugu maždaug po 0,5 kg per savaitę - tai tiek, kiek vaikai užauga🙂🤷♀️
Skaitau forumą ir visokie jausmai apima. Viena vertus, suprantu, kad ir man artėja gimdymas ir susitikimas su kruopomis, jo laukiu. Kita mano dalis tarsi dar nukeldinėja tą laiką - atrodo, dar ir darbų nepadarytų apstu, ir dar ne iki galo suprantu, kaip čia reikės namie su 4 vaikais gyventi, ir kažkoks ilgesys nėštumui apima (nu nes turbūt jau tikrai paskutinis), nors kartu jau daug dalykų nebepatogu daryti, pro daug kur nebepratelpu ir pan. Tai kažkoks toks paskutinis laikas.
Neįsivaizduoju, kaip jaučiasi tos, kurios jau kaip ir žino, kad ryt poryt kažkada bus gimdymas. Jaučiu, viskas dar intensyviau.
Vežimą mes gavom dovanų, išrinkome per Vinted Bogaboo donkey - irgi dėl to, kad matytume abi ir kad kaip ir turėtų daug kur tilpti. Matysim, ar tikrai taip bus. Mūsų vyresni vaikai kūdikystėj buvo labai ne vežiminiai, pavykdavo nebent auto kėdutę uždėjus ant rėmo užmigdyti. Tai žiūrėsim, kaip dabar.
Vilniuj Bugaboo donkey galima apžiūrėti Š. Miestely Kinderplanet mažoj parduotuvėje arba Panoramoj vežimų parduotuvėje. Bet lyginant su vienviečiu vežimu man jie tokie judantys ir nepatvarūs atrodo🙈🙂 Matyt, todėl, kad mūsų vienvietis toks kaip tankas - stiprus, patikimas ir visur pravažiuojantis. Bet reiks priprasti prie kitokio.
Pučkoriukas parašė:
Lauksiu pasakojimo is jūsų apie patirti gimdant Santarose 🙂 Pati ten planuoju gimdyti, idomu, kaip su gydytojais, palatomis ir pan. Esu buvusi keleta kartu akuseriniame priimamajame, tai nustebino, kad visiems vyrams liepia palaukti prie iejimo duru. O kai moteris atvaziuoja su nuleistais vandenimis, vyro irgi iskart neileidzia? 🤨
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai