Sald@ainė parašė:
Viskas įmanoma! Aš su 2st pastojau trečiame cikle po lp? manau greit pranešit čia geras naujienas![]()
Duok Dieve
Sald@ainė parašė:
Viskas įmanoma! Aš su 2st pastojau trečiame cikle po lp? manau greit pranešit čia geras naujienas![]()
Duok Dieve
Maku parašė:
Vakar darė diagnostinę LP, rado 1 endo stadiją, uždegino 3 židinukus. Dar neapsisprendėm su vyru, kiek duosim laiko natūraliam bandymui - gydytoja rekomendavo 3-6mė…
man irgi rado pirma st, kazkaip nedave laiko patiems bandyt, iskart stimuliacijas skyre
neparanoja xDD parašė:
man irgi rado pirma st, kazkaip nedave laiko patiems bandyt, iskart stimuliacijas skyre![]()
Mes jau prieš tai prisistimuliavę, kažkaip gana...
geriau pataupysiu organizmą IVFui jei vėliau jo prireiks
nežinau, gal dar kokį IUI pamėginčiau natūraliam cikle, bet dar bus matyt. Kol kas norisi pasitikėti gamta ir tikėtis gerų operacijos rezultatų
Maku parašė:
Mes jau prieš tai prisistimuliavę, kažkaip gana...geriau pataupysiu organizmą IVFui jei vėliau jo prireiks
nežinau, gal dar kokį IUI pamėginčiau n…
Pasidaryk AMH tyrima, suzinok kaip kiausides laikosi ir kiek laiko/rezervo turi
neparanoja xDD parašė:
man irgi rado pirma st, kazkaip nedave laiko patiems bandyt, iskart stimuliacijas skyre![]()
Su pirma endo?
Man su 3 endo + kiausintakiai laisvai pratekami sake bandyti naturaliai,
o jums is karto stimuliuoti...
As mieliau tureciau 1st , o ne 4st.
Truputi noreciau inesti optimizmo pries sventes
Po lp gydytoja nustate 4 stadijos enfometrijoze. Sake “ turetum vaiku, buciau viena kiauside usvis isemus, nieko ten nelike”. Zodziu visa pilvo ertme ir t.t. Po sios operacijos pastojau naturaliai. Ligos pozymiai iskart dingo. Pirmajam berniukui jau 4. Ilgai maitinau(1,5 metu). Ilgai nesirgau menedinemis, tas turbut labai padejo. Po to geriau kontraceptikus. Bet jauciau, kaip liga vel blogeja... todel pladejom planuoti antra vaikuti. Ir viskas gerai! Laukiam sesutes! O liga tikrai buvo ziauri... ne viena karta i priimamaji su greitaja vazinedavau. Tad viskas imanoma!
karmi parašė:
Truputi noreciau inesti optimizmo pries sventesPo lp gydytoja nustate 4 stadijos enfometrijoze. Sake “ turetum vaiku, buciau viena kiauside usvis isemus, nieko t…
Matyt reikia išlaukt tinkamo laiko ir viskas ateis ? planuoju ir aš pasidaryt Amh tyrimą, nes man dvi lp darytos.. tikrai manau ineš aiškumo ką toliau daryt.. asmeniškai man sunkoka psichologiškai ir kiekvieną kart mylintis dar galvoju o gal šį kart užkibs.. nemoku atsipalaiduot...
Sald@ainė parašė:
Matyt reikia išlaukt tinkamo laiko ir viskas ateis ? planuoju ir aš pasidaryt Amh tyrimą, nes man dvi lp darytos.. tikrai manau ineš aiškumo ką toliau daryt.. asmen…
Neiseina ir man atsipalaiduot vis galvoju kad uzkibs
Keblyte parašė:
Neiseina ir man atsipalaiduot vis galvoju kad uzkibs![]()
Ir kur mintis nukreipt ?
karmi parašė:
Truputi noreciau inesti optimizmo pries sventesPo lp gydytoja nustate 4 stadijos enfometrijoze. Sake “ turetum vaiku, buciau viena kiauside usvis isemus, nieko t…
O as kazkaip psihologiskai labai rami buvau. Tiesiog zinojau, kad bus tu vaiku
nors gydytoja tokia tikra nebuvo...
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai