lore1mice2 parašė:
Super! Šaunu! Gaila, aš neturiu tokios knygos, pas mane viskas tik mano asmenine patirtimi paremta.
zindyk.lt/?page_id=34 galite įsigyti
lore1mice2 parašė:
Super! Šaunu! Gaila, aš neturiu tokios knygos, pas mane viskas tik mano asmenine patirtimi paremta.
zindyk.lt/?page_id=34 galite įsigyti
nostradame parašė:
NegadinaVienintelis MP turi remineralizuojanciu savybiu ir dantukus saugo nuo gedimo
![]()
as tik is profesinio smalsumo
kokiu medz turi mp, kurios skatina remineralizacija?
justetina parašė:
as tik is profesinio smalsumokokiu medz turi mp, kurios skatina remineralizacija?
"Several components of human milk may also protect against the development of caries. IgA and IgG have the potential to retard streptococcal growth; streptococcus mutans is highly susceptible to the bactericidal action of lactoferrin, a major component of human milk.9,10 Rugg-Gunn reported that cariogenic bacteria may not be able to utilize lactose, the sugar found in breastmilk, as readily as sucrose"
Jei del MP gestu dantys, turetumem labai labai daug bedu. Viena laime, kad zindomi vaikiukai turi didesne apsauga tuo klausimu, o tokiu dar ir daugeja
lore1mice2 parašė:
O aš jau galvojau išnervavom jus ir išvažiavot gimdyt
innnnn3 parašė:
Na mano dukra maitinta tik 3 men mp visą kitą laiką mišinuku ir gerdavo jį naktim, dabar jai 11 metų nei vienas dantukas dar netaisytas nebuvo taisyti ir pieninukai…
Merginos, mes čia gi nekalbam asmenine patirtim, vienu atveju, mes kalbam kas nustatyta tyrimais ištyrus dideles vaikų grupes.
nostradame parašė:
"Several components of human milk may also protect against the development of caries. IgA and IgG have the potential to retard streptococcal growth; streptococcus …
Aciu uz atsakyma! ;) as kartas nuo karto pasvarstydavau kaip cia yra, bet, matyt, per didele tingine, kad paieskociau info
Maljork parašė:
Tai sakau kad mano nesimakaluoja
Ko jus cia puolat? Jeigu nesimakaluoja tai nors ir ore kabant maitinkit, kam cia reikia taip arsiai reaguot
Tiesiog paminejau, kad saugiai maitint vaika BB netinka, del uzspringimo galimybes siubuojantis, viskas, relax
nostradame parašė:
"Several components of human milk may also protect against the development of caries. IgA and IgG have the potential to retard streptococcal growth; streptococcus …
Taigi pats tyrymas sako "galbūt", ir ta pati bėda su visais tyrymais apie motinos pieną, jie visi yra "may".
galadriel parašė:
O kokia nenauda?![]()
traumuoja psichologiškai vaikus
tikita403 parašė:
traumuoja psichologiškai vaikus
Kaip?
galadriel parašė:
Kaip?
pasiskaitykit internete, pilna atliktu tyrimu apie per ilgai uztrukusi zindyma, jo itaka vaiko psichologinei raidai.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai