Vabaliukas09 parašė:
Adminai būkite geri uždarykite šias kelias temas,nes tai tik karas ir priekaištai o jokios normalios diskusijos nevyksta.
As matau kuo puikiausiais diskusijas. Jai jums jos nepatinka galite is jos iseiti
Vabaliukas09 parašė:
Adminai būkite geri uždarykite šias kelias temas,nes tai tik karas ir priekaištai o jokios normalios diskusijos nevyksta.
As matau kuo puikiausiais diskusijas. Jai jums jos nepatinka galite is jos iseiti
Vabaliukas09 parašė:
Ne aš nematau nes čia kelios atėjusius moko kaip kitas arba būtent man gyventi,gal protingiau butų uždaryti nes pokalbis nevyksta pagal tema,tai kam tos dvi temos k…
Vabaliukas09 parašė:
Ne aš nematau nes čia kelios atėjusius moko kaip kitas arba būtent man gyventi,gal protingiau butų uždaryti nes pokalbis nevyksta pagal tema,tai kam tos dvi temos k…
Tai galite is jos iseiti dar karta sakau
Niekas nevercia diskutuoti
Coliuke0_0 parašė:
Tai galite is jos iseiti dar karta sakauNiekas nevercia diskutuoti
Tai jus atėjote kur nekviesta šita tema sukurta pagal mano komentarą td adminu,tad tikiuosi jog mano prašymu ją ir ištrins,nes išeisiu aš ir jum nebus apie ką ir dėl ko komentuoti
Vabaliukas09 parašė:
Tai kad jūs nediskutuojate su tomis, kurių nuomonė nepatinka. Pvz į mano klausimus ar teiginius jūs neatsakote, tai kaip mes galime apie kažką diskutuoti?
a nelaikas blokuot tai moterelei veliaveliu funkcija??? Visa si tema ne i tema kalbama apie jos nenormalu auklejimo metoda kuri zada rinktis. O jin meto veliaveles ant komentaru kur pasako jog vaikiukas neramus, bemieg ar ant ranku mieg, ar laiko netures. Tiek jau zmogeliui sunku priimt realybe tai ka as zinau..
Kaip sakoma : Cirkas isvaziavo, kloune liko..
To_the_Moon parašė:
a nelaikas blokuot tai moterelei veliaveliu funkcija??? Visa si tema ne i tema kalbama apie jos nenormalu auklejimo metoda kuri zada rinktis. O jin meto veliaveles …
Oj, tegu blokuoja
Ji dar 30 savaiciu turi tam. Gal dar hormonai siauteja. Pagimdys ir apsiramins.. nes cia matosi kad kitaip nesupras
Man apskritai susidare nuomone kad autorei isvis dar per anksti vaiku turet
vyras vyras..o jai vyras dirbs nuo ankstaus ryto ? Bando perkelt savo atsakomybe kazkam kitam.svarbiausia i prioriteta pasistacius savo isvaizda :))) poto tik i konteineri vaiko neismeskit jai viskas eis ne pagal plana .kol dar nevelu pagalvokit ar jums tas vaikas isvis reikalingas
Viletux, tik norejau pasakyt, kad esu lygiai tokios pacios nuomones. Su sita persona irgi turejau toki pati pokalbi, bet negaiskit laiko ir nepersistenkit, neverta. Nesekiau visu situ pokalbiu jau virs savaites turbut, tik paskutinius postus perskaiciau, tai, tikiuos, jus cia ilgai nevargstat bandydama savo nuomone pagrist. Pas sita persona del kazkokiu priezasciu iskreiptas/sugadintas poziuris i maitinima (kalbu apie nenora BENT pamegint, bent pirmas dienas suteikt tai, kas kudikiui svarbiausia, jei tik yra galimybe), moters grozi ir dar daugiau.
Vabaliukas09 parašė:
Bet kada galit nuimti stebėjimą temos ir svarbiausia nustoti komentuoti. Nieko nerasysit ir apie jus nustos rašyti.
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai