indine parašė:
žinau koks yra naturalus gimdymo skausmas, tik kai mano lelius per mediko aplaidumą buvo isistatęs skersai ir laužomas, tada buvo daromas CP. BENT AŠ ASMENIŠKAI, K…
tokiu atveju naturalu, kad atsiranda baime
indine parašė:
žinau koks yra naturalus gimdymo skausmas, tik kai mano lelius per mediko aplaidumą buvo isistatęs skersai ir laužomas, tada buvo daromas CP. BENT AŠ ASMENIŠKAI, K…
tokiu atveju naturalu, kad atsiranda baime
Arlieta parašė:
man tai keista, kad mamos maitinancios mp tai be galo be krasto save isaukstina. Va pamanykit, kokia as saunuole - pati paciausiagirkit visi mane ir garbinkit, …
cia jau viskas isdiskutuota, o tu vel ta pati per ta pati. kazkaip neatsokes noras veltis i diskusijas pas tamsta.
Milena. parašė:
sakau kokia seima gali buti ideali turedama tokia juokdare savo gretose..
o tu i savo snuki pasiziurek, ir tikrai ideali nebusi!
vilko dukra parašė:
issitrynkit jus galvas! idiotes nelaimingos! kas nepatinka? nepatinka kad susikuriau antra laiminga gyvenima?siknas niezti uztai? kokios jus kvailos!!!!! su sav…
Super,super!zodynas nuostabus kaip ir minciu destymas!
Turbut esi labai jauna dar kad nemoki diskusijose dalyvauti
Dzindze parašė:
Super,super!zodynas nuostabus kaip ir minciu destymas!
Turbut esi labai jauna dar kad nemoki diskusijose dalyvauti…
ne tau spresti apie mano amziu! kad jau uzkniso tas pastovus uzgauliojimas! gal pasiziurim kas cia vakar viska PRADEJO!
vilko dukra parašė:
ne tau spresti apie mano amziu! kad jau uzkniso tas pastovus uzgauliojimas! gal pasiziurim kas cia vakar viska PRADEJO!
Tai ko draskaisi?eik lauk nuo kompiuterio o dabar zvengia visos is tavo postu,ka pakeisi cia vioms akis draskydama
vilko dukra parašė:
issitrynkit jus galvas! idiotes nelaimingos! kas nepatinka? nepatinka kad susikuriau antra laiminga gyvenima?siknas niezti uztai? kokios jus kvailos!!!!! su sav…
Nekalbėk daugiskaita.Nes čia kolkas tu vienintelė pasirodai,kokia silpnaportė esi.Nes subrendus motereis taip nekalbėtu
Dzindze parašė:
Tai ko draskaisi?eik lauk nuo kompiuterio o dabar zvengia visos is tavo postu,ka pakeisi cia vioms akis draskydama
tegul pazvengia karves nelaimingos
matai tyciojasi, kad mano antras busimas vaikelis nuo kito vyro!!!! ar cia normalios jos ????
Meadow parašė:
Nekalbėk daugiskaitai.Nes čia kolkas tu vienintelė pasirodai,kokia silpnaportė esi.Nes subrendus motereis taip nekalbėtu![]()
o jeigu tu butum subrendus moteris isvis cia nesilankytum
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai