monce parašė:
pas mus ir atskirai,tai kai mergaiciu pamoka buvo,bernai pro langius duris,kur tik nelipo,kad viska girdetu
Mūsų gudruoliai spintoj pasislėpę buvo
išprašyti buvo greit
monce parašė:
pas mus ir atskirai,tai kai mergaiciu pamoka buvo,bernai pro langius duris,kur tik nelipo,kad viska girdetu
Mūsų gudruoliai spintoj pasislėpę buvo
išprašyti buvo greit
Lūšiukė parašė:
Aš seip nematau prasmės anksti vaikui aiškinti, jei jis tuo nesidomimano vyresnelis dar yra vaikiškas, daug jis ko nežino, prieš metus daugiau apie seksą…
tai isleido dabar pasaku knyga apie gejus ir lezbietes,tai baisiai nepatenkinta,kad uzdraude platint
Lūšiukė parašė:
Aš seip nematau prasmės anksti vaikui aiškinti, jei jis tuo nesidomimano vyresnelis dar yra vaikiškas, daug jis ko nežino, prieš metus daugiau apie seksą…
tai isleido dabar pasaku knyga apie gejus ir lezbietes,tai baisiai nepatenkinta,kad uzdraude platint
Lūšiukė parašė:
Nesidomi tai nesidomi. Nors yra kažkoks amžius, kad jeigu iki jo mepradeda domėtis, tai reiktų patiems tėvams imtis iniciatyvos. Nežinau, kieno tos rekomendacijos ir koks tas amžius.
Man kažkaip nekyla problemų dėl domėjimosi. Sakai, man pilvą skauda. Kodėl? Mėnesinės. Kodėl? Nu ir paaiškini. Perki paketus, tai aišku, kad vaikas paklaus, kas čia ir kam. Nežinau, gal smalsus pas mane
monce parašė:
Tai kas čia tokia?
Lūšiukė parašė:
Irgi keista
daugumai mergaičių, mėnesinės 11m. prasideda, tai kada apie tai kalbėti? Iki jų ar po? Juk reikia paruošti tam. Sūnus mano žingeidus, jau vos 3m domėjosi kas ir pas ką
kartą, kai buvau tualete, klausė "o su kuom tu ten sysioji?"
kaip atsirado sesė pilvelyje irgi domėjosi ir apie gandrus tikrai nepasakojame.
monce parašė:
Vaikų tvirkintoja sakyčiau
suprantu kur knygeles vaikiškos tik parodyti skirtumus berniukų ir mergaičių, o čia tokio pobūdžio
Katiara parašė:
kol su tokiu dalyku nesusiduret lengva kalbeti. sese mano su savo mergyte ivairiais budais jau gal kokie metai kariauja del nusirenginejimo. nepadeda nei grazus ais…
Vargšas vaikas su tokiais tėvais. Kai net tokie draudimai yra normalu, tai kiek jai dar pančių reiks iškęsti iki kol užaugs...
Lūšiukė parašė:
Vaikų tvirkintoja sakyčiausuprantu kur knygeles vaikiškos tik parodyti skirtumus berniukų ir mergaičių, o čia tokio pobūdžio
![]()
O apie ka ta knygelė ir kas ta moteris?
SilvaR parašė:
Tai kas čia tokia?
nieko,ysigyk ir skaityk vaikui pries miega
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai