kyccaa parašė:
Man visi taip sako, kad dar uzsimanysiu, kai praeis kažkiek laiko =)
Ir uzsinanysit, ir pilvukas susitrauks
kyccaa parašė:
Ir uzsinanysit, ir pilvukas susitrauks
kyccaa parašė:
tikrai uzsinoresit
dviem augti visada smagiau nei vienam
kyccaa parašė:
Aš irgi taip pykstu, kad nematė, jog taip virkštelė daug k apsivijusi... Būtų buvę galima kančias sumažintio dar kaip uzsmaugiau vaikuti stumdama, ženkliai ton…
Baisu.... !!!! Uzmuzciau daktarus.... Visus iki galo.
Nuu apie skausma nenaujiena turiu operaciju ir pjovimu tai nenugazdins nei viena del skausmu nes vistiek Audiniai pjauti jau nebus. Be skausmeliu.... Man koja tabalavo po operaciju jausmas fuuj bet dar su nesugijusia visai koja dvirati myniau i kalnus ir dabar esu Sveikas zmogus kai nori viska gali
Butterfly_ parašė:
dar tik 6 sav praejo, isinoresit po keliu metu ir vel leliuko ir dzin bus tas gimdymas, viskas pasimirs![]()
jaciutedovile60 parašė:
tikrai viskas pasimirstapo pirmo gimdymo sakiau daugiau neturesiu (nors nebuvo sunkus greitai ir lengvai viskas praejo), bet va turiu ir antra
![]()
Vyras norėtų antro vaikiuko, tai ziuresim kaip čia bus
bet kokius metelius tai tikrai dar nenoresiu =)
kyccaa parašė:
Teko ir ta, ir ta patirti...Iš tikrųjų tai tikrai geriau jau būtų vienas arba natūralus, arba cp. Aš dabar bijau gimdyti
![]()
pritariu... as ir bijau gimdyt dabar, nors esu uz naturalu gimdyma. atkentejus visa atsidarymo procesa ir vietoj to, kad pradet gimdyt saremiai dingo... tai iki dabar sakau, kad daugiau vaiku nebus
oleskit parašė:
Dėl pilvo tai po dviejų mėn jau jo nebuvo tik randas mano toks labai tamsusir skauda tą randą ilgai... Aš pas vieną tokią profesorę važinėjau su skausmais tai j…
Randai skausmingi lieka ilgai po operacijos 5 metai randas tebeskauda bet maziau.... Nebus kitaip reiks islaukt
kyccaa parašė:
Vyras norėtų antro vaikiuko, tai ziuresim kaip čia busbet kokius metelius tai tikrai dar nenoresiu =)
po cp ir negalima anksciau, kaip po 1-2metu
DIVD parašė:
tiek medziagos vaizdines internete, sviekites![]()
![]()
bet, ir vazdu nereikia ir aprasymu galit rast ir apsisviet
Jus labai jau viska ismananti, kaip enciklopedi…
Taigi ne viska
va neismanau kaip kudikio dydzio daiktus sukist, o jus ismanot
o jei rimtai tai kur as rasiau kad viska ismanau?
kad naturalus gimdymas geriau uz cp (kai nera med.indikaciju) tai manau ir arkliui aisku, o toliau tai viskas is patirties asmenines
kyccaa parašė:
Vyras norėtų antro vaikiuko, tai ziuresim kaip čia busbet kokius metelius tai tikrai dar nenoresiu =)
As 2 injekcijas susileidau ir sakiau darysim antra tik po metu... O db nagus grauziu- noriu antro stebukliuko
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai