tevudarzelis parašė:
Ankstesnis komentaras nusitempė ir jūsiškį paskui save. Nieko asmeniško![]()
Oi, tikrai as nepykstu
P.S. Siandien visa diena vis rodo, kad yra tai 5, tai 6 nauji komentarai sioje temoje, bet is tikro ju nera...
tevudarzelis parašė:
Ankstesnis komentaras nusitempė ir jūsiškį paskui save. Nieko asmeniško![]()
Oi, tikrai as nepykstu
P.S. Siandien visa diena vis rodo, kad yra tai 5, tai 6 nauji komentarai sioje temoje, bet is tikro ju nera...
Upse o_O parašė:
Oi, tikrai as nepykstu![]()
Arba jeigu ju buna -tai visa kruva, man net 50 rode. Ir is karto ismete i metu senumo zinuciu puslapius.
@kvietkelis@ parašė:
Arba jeigu ju buna -tai visa kruva, man net 50 rode. Ir is karto ismete i metu senumo zinuciu puslapius.
O, dar vienas zmogelis pasireiske su ta beda. As vis galvojau, kad cia man vienai sita tema svaigsta
Upse o_O parašė:
O, dar vienas zmogelis pasireiske su ta beda. As vis galvojau, kad cia man vienai sita tema svaigsta![]()
Ir man ji svaigsta vakar vis kažkodėl 27 naujus komentarus rodė vis įeinu o ten nieko nėra ;D
Upse o_O parašė:
O, dar vienas zmogelis pasireiske su ta beda. As vis galvojau, kad cia man vienai sita tema svaigsta![]()
As manau, kad cia specialiai padaryta. Kai imeta naujus pykciu, kad butu reikalu , kol siulo gala atvynioji.
kristak parašė:
ir as nesupratu sios temos tikslo,pasigirti savo vaikuciais????![]()
o uz ka mane cia?nei cia pyktis sklinda,nei izeidziau ka,ar jau ir klausti nebegalima?????
Upse o_O parašė:
Ir man visada kaip is lempos numeta i kazi kuri pslp.
Kol atrandu vieta, kuria paskutine skaiciau
kristak parašė:
geras,pakliuvau i foruma "Pasipykim" vien todel,kad paklausiau,koks temos tikslas![]()
![]()
![]()
ai nesureiksmink, keliom vistom nepatiko tavo komentaras, paspaude nyksti zemyn ir iskele... kuveite mano komentara ir ten nusitempe
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai