Rasimiene parašė:
ai nesureiksmink, keliom vistom nepatiko tavo komentaras, paspaude nyksti zemyn ir iskele... mano kuveite mano komentara ir ten nusitempe![]()
Rasimiene parašė:
ai nesureiksmink, keliom vistom nepatiko tavo komentaras, paspaude nyksti zemyn ir iskele... mano kuveite mano komentara ir ten nusitempe![]()
Rasimiene parašė:
ai nesureiksmink, keliom vistom nepatiko tavo komentaras, paspaude nyksti zemyn ir iskele... kuveite mano komentara ir ten nusitempe![]()
jo jo,db ir nyksciais bombarduoja wistos
Violetta1 parašė:
Ne, man nereikia... Aš dar vaikų neplanuoju, mokytis reikia... Draugės jeigu paklausčiau, ji irgi sakytų, kad jai pagalbos nereikia, nes jai viskas ok-pasiekė, ko norėjo...
Jei vaiku neplanuoji ir dar ju nenori, tai ko tame mamu forume sedi?Man cia idomiai pasidare, ar tik kitus kirsinti?
Rasimiene parašė:
ai nesureiksmink, keliom vistom nepatiko tavo komentaras, paspaude nyksti zemyn ir iskele... kuveite mano komentara ir ten nusitempe![]()
ei TD gal paaiskinsit ka tai reiskia?
su kuo as cia susipykau?
Rasimiene parašė:
ei TD gal paaiskinsit ka tai reiskia?su kuo as cia susipykau?
![]()
as tai jau nesigilinu....Aiiiiiiiiiiii...koks skirtumas...svarbu kad uzdare tema
E.D.A.D. parašė:
as tai jau nesigilinu....Aiiiiiiiiiiii...koks skirtumas...svarbu kad uzdare tema![]()
![]()
tai cia ne is tos temos ikele.. cia is musu gruodinuku... tarp savu pasijuokem, o jie paima iskelia... tai kiek tu juokeliu ir nejuokeliu buvo ir niekam neydomu buvo, o cia prasau, turbut kad Rasimiene rase
Rasimiene parašė:
tai cia ne is tos temos ikele.. cia is musu gruodinuku... tarp savu pasijuokem, o jie paima iskelia... tai kiek tu juokeliu ir nejuokeliu buvo ir niekam neydomu buvo, o cia prasau, turbut kad Rasimiene rase![]()
Mes pasidarem uzdara grupe tai tennnnn pabendraujam...
E.D.A.D. parašė:
Mes pasidarem uzdara grupe tai tennnnn pabendraujam...
Kur čia kokia grupė :)?
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai