asta100 parašė:
A man vienai siandien galva skauda???
ir man skauda....
kas toj sampo taurej buvo imaisyta?
asta100 parašė:
A man vienai siandien galva skauda???
ir man skauda....
kas toj sampo taurej buvo imaisyta?
Namai kaip niekur nieko, tik i kriaukle reik neziuret :D. Pusrycius as valgiau is leksciu, vaiks nuo zemes trupinius rinko iki kol rankos priejo tvarka daryt
Mes irgi sunkiai meigojom, bet manau mum ispudziai niekuo deti, mes dazniausiai taip miegam.
Nezinau kas ten buvo imaisyta, bet as dar daba vaikstau kai trenkta
asta100 parašė:
Namai kaip niekur nieko, tik i kriaukle reik neziuret :D. Pusrycius as valgiau is leksciu, vaiks nuo zemes trupinius rinko iki kol rankos priejo tvarka daryt
tiek daug vesta prilaide kad taviskis matai alkanas nelieka
as pasidziaugiu kad buvau uz vairo tai man tik viena taure galvoj tvinksi.
o tu gausi jungti indaplove
Uztepele: varske, krabu lazdeles, krapai, petrazoles, druska, pipirai ir majonezas. Galima daryti be krabu, bet tada reikia daug zalumynu
Misraine: makaronai, panevezio file (tinka ir rukyta vistiena), agurkai, pomidorai, druska, pipirai, majonezas. Kas megsta galima deti ir papriku
Paprasta ir visai nieko
ludicra parašė:
Uztepele: varske, krabu lazdeles, krapai, petrazoles, druska, pipirai ir majonezas. Galima daryti be krabu, bet tada reikia daug zalumynu![]()
galima det i varske ir lasisos. irgi skanu buna ant skrudintos duonos. as dedu dar cesnako
ludicra parašė:
As turiu bandazkes, bet garaze yra, be vyro neieisiu. Tai jei neskubu vakare galiu duot![]()
man veliausiai sekmadieni apie pietukus reik jos
tai kai partys tau namo duok zinot, atvyksim i svecius
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai