Aviete99 parašė:
As jau po apsilankymo pas kita gydytoja santarose. Tai jos isvada kad hemorojus tik 2 laipsnio o mane kankina isanges iplesa. Israse i airiu vaistu ir menesi laiko …
Sveiki, kokie vaistai išangės įplėšos gydymui buvo paskirti?
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįAviete99 parašė:
As jau po apsilankymo pas kita gydytoja santarose. Tai jos isvada kad hemorojus tik 2 laipsnio o mane kankina isanges iplesa. Israse i airiu vaistu ir menesi laiko …
Aš jau du metus kankinuosi su įplėša, buvo gydyta nifidipinu ir diltiazemu, bet tik laikinai sugydavo, ir deja prieš kelis mėnesius įplėšos vietoje susiformavo gūzas, uždegimas, buvo labai skausminga, bet buvau išvykus negalėjau kreiptis pas gydytojus. Kai sugrįžau nuėjau pas proktologą, pasirodo susiformavo fistulė, ją galima gydyti tik operaciniu būdu. Prieš kelias dienas turėjau operaciją santariškėse, tuo pačiu pašalino ir polipą ir dalį odos ataugų. Pirmą dieną jaučiausi gerai, jokio skausmo, matyt skausmo blokas. Skausmas pradėjo atsirasti tik antrą dieną. Be to operacijos vietoje didelė riešuto dydžio hematoma (toks gūzas) susiformavo, bet gydytojai sako, kad taip būna ir savaitės bėgyje ji išsivaikšto. Geriu ibuprofeną nuo skausmo ir uždegimo.
Onute_Vilnius parašė:
Aš jau du metus kankinuosi su įplėša, buvo gydyta nifidipinu ir diltiazemu, bet tik laikinai sugydavo, ir deja prieš kelis mėnesius įplėšos vietoje susiformavo gūza…
Kas operavo jus Santariškėse?
Leksika parašė:
Kazkoks pagamintas vaistineje tepalas su nifedipinu ir procto glyvenol zvakutes. Gerti mucofalk. Bijau kad ir man tai bus tik laikinas sprendimas bet ziuresim kaip cia toliau. Rekomendavo stebet vidurius ir atsisakyti tam tikro maisto pvz astraus, kavos ir t.t
Leksika parašė:
Kas operavo jus Santariškėse?
Jaunas daktaras, dar nelabai žinomas matyt šioje srityje, nenorėčiau viešinti jo pavardės kol neturiu rezultato...Kai registravausi operacijai, nebuvo galimybės pasirinkti kas operuos, o man reikėjo gan skubiai. Šiaip operacija praėjo gerai, ir šeimos gydytoja kelias dienas po operacijos sakė, kad jai viskas atrodo gerai, tik vat neduoda ramybės tas didelis gūzas, bet skaičiau forumuose, kad taip būna po operacijų, gali būti tokia organizmo reakcija...
Aviete99 parašė:
Kazkoks pagamintas vaistineje tepalas su nifedipinu ir procto glyvenol zvakutes. Gerti mucofalk. Bijau kad ir man tai bus tik laikinas sprendimas bet ziuresim kaip …
Man skyrė tepalą su nifedipinu, jis gaminamas tik universiteto vaistinėje, su receptu. Mucofalk geriu nuolat. Po kelių mėnesių kai pasidariau kolonoskopiją, paskyrė tepalą su diltiazemu (turėtų būti panašus į nifedipiną), lyg ir pamažu sugijo įplėša, tačiau paskui atsirado kita problema - pulinys. Bet jūs iš anksto nenusiteikite, gal jums pavyks išgydyti įplėšą vaistais, tik prisižiūrėkite mitybą ir naudokite mucofalką.
Onute_Vilnius parašė:
Man skyrė tepalą su nifedipinu, jis gaminamas tik universiteto vaistinėje, su receptu. Mucofalk geriu nuolat. Po kelių mėnesių kai pasidariau kolonoskopiją, paskyrė…
Kad man ta iplesa jau ilga laika kankina, budavo tai pagereja tai pablogeja. As tik nezinojau kad tai iplesa nesaskutini kart kai buvau pas chirurga tai man nestumo pabaiga buvo tai jis hemoroju 4 stadijos mate (ko si gydytoja sake kad negalima henorojaus vrrtinti nestumo metu)
Tototo12 parašė:
Sveiki, po hemorojaus operacijos atsirado guzelis, gal yra kam buve taip ir galit papasakoti ka daryti?
nieko ,tik daryti tai,ka paskyre chirurgas po operacijos,posterizan zvakutes,as patepu su saltalankio aliejumi,tas daiktas labai gerai gydo zaizdas ir zvakute lengviau ieina
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai