salexa parašė:
Lankiausi pas ja pries 5 metus tai viskas buvo gerai, o dabar pries metus tai dieve padek. Tai moteriskei reikia i pensija, sedi sapnuoja, o kai uzklausi ko nesamon…
Pritariu! Sena tarka jau.. nepatiko ir man pas ja labai labai..
salexa parašė:
Lankiausi pas ja pries 5 metus tai viskas buvo gerai, o dabar pries metus tai dieve padek. Tai moteriskei reikia i pensija, sedi sapnuoja, o kai uzklausi ko nesamon…
Pritariu! Sena tarka jau.. nepatiko ir man pas ja labai labai..
Zuikyta parašė:
Man ta akusere jos bais skaudziai krauja ima ? siaip jo , Gruzdiene tai lb gera, vis svarstau... bet daryti mokamus tuos tyrimus kaskart irgi abidna...
Aš lankiausi privačiai Northway pas Agne Stankeviviene man super ginekologe, eisavau i menesi du kartus brangu , bet.... O tyrimus taipogi dariausi savo seimos centre.
Zuikyta parašė:
Mane dbr išgąsdino... Dbr iki 12sav ėjau privačiai pas gine, o šiandien įskaita planuoju į polikliniką pas Vilcinskiene ir drauge sakė, kad ta gydytoja pirma karta …
Taip, sodina. Abu nėštumus mane sodino. Bet jei gerai pamenu tai tik pirmą vizitą, o gal du. Toks kaip nėštumo patvirtinimas, pažiūri kaip gimda auga. Kitur tikriausiai vietoj to echo padaro
Bet jūsų ir nėštumas jau trupučiuką didesnis ir kitur lankėtės tai gal net nesodintų. Na bet juk čia nebaisus koks dalykas
Zuikyta parašė:
Mane dbr išgąsdino... Dbr iki 12sav ėjau privačiai pas gine, o šiandien įskaita planuoju į polikliniką pas Vilcinskiene ir drauge sakė, kad ta gydytoja pirma karta …
Manes nesodino,nes buvau privaciai nuejus echoskopo
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai