Lauritaaa parašė:
SveikinimaiVisai visai skausmo nejautete?
Galiu pasakyti, kad labiau toki tempima jauciu negu skausma. Aisku kai padarai staigu neatsargu judesi. Tada suskausta
Lauritaaa parašė:
SveikinimaiVisai visai skausmo nejautete?
Galiu pasakyti, kad labiau toki tempima jauciu negu skausma. Aisku kai padarai staigu neatsargu judesi. Tada suskausta
Spiglys85 parašė:
Kada jus pradejot pastebeti kad krutis leidziasi zemyn? Nes mano viena db žemiau biski begu kita. Matau pagal spenelius![]()
Susivienodinti turėtų per pusmetį, o jei ne tada daroma korekcija. Bet dažniausiai susilygina greičiau.
Spiglys85 parašė:
Kada jus pradejot pastebeti kad krutis leidziasi zemyn? Nes mano viena db žemiau biski begu kita. Matau pagal spenelius![]()
Buvo kreivai 1.5men
Po kiek laiko nustojus maitini galima dėtis implantus? Laukiuosi, noriu matinti, bet nustojusi esu pasiryžusi operacijai, kanangi pas mane jau po pirmojo situacija tikrąją to žodžio prasme baisi....buvo E iš jos liko B, dabar neštimo metu jau D tikrai pasieksiu E, bet po to vėl liks baisu...
Simona10 parašė:
Po kiek laiko nustojus maitini galima dėtis implantus? Laukiuosi, noriu matinti, bet nustojusi esu pasiryžusi operacijai, kanangi pas mane jau po pirmojo situacija …
Po žindimo turi praeiti 6 mėn.
Spiglys85 parašė:
315 ml polytech. Apvalus pas mane. Dejo max ka nesa mano kritine. Kad butu kuo naturaliau. Dariausi grozio klinikoje.
Pas ka daretes?
Simona10 parašė:
Dar klausimas, kurios ne tik didinosi bet ir darė pakelimą, ar likote patenkintos, randai labai bado akis?
As dariausi. Na randai apie spenialius ir zemyn vos matomi. Bet apacioje matomas man ir mano vyrui.bet esu patenkinta.
julkuteaa parašė:
Pas ka daretes?
Pas V. Kaikari. O jus?
Spiglys85 parašė:
Pas V. Kaikari. O jus?
Maslauska
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai