Xxx30 parašė:
As cia dar su tokiu klausimu. Ar butina nusiimti geli nuo nagu pries operacija, ar ne?
O kam?
Xxx30 parašė:
As cia dar su tokiu klausimu. Ar butina nusiimti geli nuo nagu pries operacija, ar ne?
O kam?
Skyeee parašė:
Gal geriau gydytojo paklauskite, kaip yra butent jo klinikoje . Man viena karta pries vaziuojant i operacine , pastebejo nagu laka -atnese acetona ir nuvale , pasak…
Pas mane ne tik kad lakavimas,o ir geliu lietu nagai,niekas nieko nesake,visiskai nesvarbu tai - taip ir operavo
Astute11 parašė:
Pas mane ne tik kad lakavimas,o ir geliu lietu nagai,niekas nieko nesake,visiskai nesvarbu tai - taip ir operavo![]()
Cia nesuprasi, vieni sako galima , kiti sako ne . Priklauso nuo gyd ir anesteziologo turbut. Arba jau galima , gal anksciau tai labiau sureiksmino
Xxx30 parašė:
Ne
Helenaja parašė:
Pirmadieni buvo operacija ir jau namie. Tikrai ne baisu. Rekomenduoju Bagdoną tikrai! Labai atsakingas ir gerai bendrauja su savo pacientais
kaip jauciates? kokio dydzio dejotes?
sunrise_uk parašė:
kiek laiko likus iki op siuntet depozita? ir jis negrazinamas jeigu as persigalvosiu?
Teisingai, negrazinamas ?
sunrise_uk parašė:
kiek laiko likus iki op siuntet depozita? ir jis negrazinamas jeigu as persigalvosiu?
Grozio chir reikejo per 1men nuo po op datos paskyrimo sumoket.Man gavosi 1.5 men iki operacijos.Del grazinimo nesu tikra.
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai