saulita parašė:
as rekomenduoju spa centre is klaipedos atvaziuoja Geda Holcman . Man ji tikrai superine, issprendem daug bedu su ja, pastojom ir toliau ziurim nestumair kaip z…
o kiek kainoja vizitas pas ja.ar butinai siuntimas turi but
saulita parašė:
as rekomenduoju spa centre is klaipedos atvaziuoja Geda Holcman . Man ji tikrai superine, issprendem daug bedu su ja, pastojom ir toliau ziurim nestumair kaip z…
natalja parašė:
su siuntimu pigiau, o be - 100 lt kazkur . nepigu pas ja , bet siaip einu as ir man kazkaip lt negaila pas ja moket
Aurytee parašė:
as irgi visa nestuma lankiausi pas Holcman,bet as pas ja i klp vazinejausi![]()
As irgi i klp vazinejuos, i Jolsana
Na pigumas toks, priklauso ka darot, jei tik konsultacija tai pigiau, jei echo dar tarkim plius tepinelis tai kaina kyla. Db as su nestumu uz ultrogarsa moku po 200
, sake veliau bus pigiau, matyt kazka maziau ten beziures
saulita parašė:
As irgi i klp vazinejuos, i Jolsana![]()
As tai Nefridoje lankiausi pas ja.As persiregistravau i ju ligonine ir tikrai tokiu kainu nemokejau
Aurytee parašė:
As tai Nefridoje lankiausi pas ja.As persiregistravau i ju ligonine ir tikrai tokiu kainu nemokejau![]()
nu tai as gi privaciai einu pas ja
prisijungsiu prie jusu, nes pamaciau kaip giriat Geda Holcmann... deje as sito padaryti negaleciau
is pradziu taip, jinai man taip pat patiko, maloni, aptiko miomą gimdoje, ko ankstesnė gyditoja nematė... tačiau pas ją turėjau persileidimą, o ir su dabartiniu nėštumu (kuris yra komplikuotas, antra savaitė kraujuoju ir skausmas didžiulis) nemato jokios problemos, nuėjusi pas kitą gydotoją sužinojau kad mioma yra visai kitoje pusėje(šalia vaikelio) ne kaip sakė Holcmann ir jinai auga... yra įplyšimas prie vaisiaus kurio jinai taip pat nematė... tiesiog as dziaugiuosi ja pakeitusi ir dabar žinau daugiau ir zinau kodėl kraujuoju ir skauda...
linapri parašė:
prisijungsiu prie jusu, nes pamaciau kaip giriat Geda Holcmann... deje as sito padaryti negaleciauis pradziu taip, jinai man taip pat patiko, maloni, aptiko mio…
na gali buti, juk visko pasitaiko, gaila kad sitaip nemate
bet as vistiek nematau esmes jos nerekomenduoti, nes tikrai visi daktarai klysta .. galbut kazkam labai nepasiseke ir pas tos daktares pas kurios jus nuejote dabar
...
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai