diana20 parašė:
o tai ligoninei ? neprasei siuntimo pas rebilotologa kad gautumet masazu ar manksteliu? ten paziuresi kaip daro ir po to namie paciai darytis
na, mes ne LT gyvenam, bet db kadangi grįžtam atostogų, tai noriu mankštelių vaikiui..
diana20 parašė:
o tai ligoninei ? neprasei siuntimo pas rebilotologa kad gautumet masazu ar manksteliu? ten paziuresi kaip daro ir po to namie paciai darytis
na, mes ne LT gyvenam, bet db kadangi grįžtam atostogų, tai noriu mankštelių vaikiui..
geranta parašė:
O tas manksteles visiems duoda? cia savo gydytojo reik prasyt?
man seimos gydytoja dave siuntima pas rebilotologa i jis jau dave i mankstas ir masazus
diana20 parašė:
man seimos gydytoja dave siuntima pas rebilotologa i jis jau dave i mankstas ir masazus
tai gal reiks pas gydytoja užsiregistruot tada..
Lina Aug parašė:
tai gal reiks pas gydytoja užsiregistruot tada..
bandyk gerai ir lt gydytoja turet jei netycia kas
diana20 parašė:
bandyk gerai ir lt gydytoja turet jei netycia kas
Nu jo, bent paskambint gal bus galima, nes čia jei ko reik paklaust tai visais varpais reik skalambinti
geranta parašė:
Mes db lankomes pas Bilkeviciene. Buvom pas Jasaitiene uzsirase bet lb nusivyliau jos poziuriu i maitinima MP...o va Bilkeviciene mums kolkas tikrai patinka![]()
o kur ji dirba?
Lina Aug parašė:
o kur ji dirba?
Teragidoj, Antakalnio gatvej
bet zinokit keikvienam su gydytojais skirtingais. va pvz man Bilkeviciene tika ir patinka, o va mano brolienei ji nepatiko, ale visad susiraukus ir pan, nors mus visada pasitinka su sypsena. Broliene veda savo vaika pas Kaukeniene,irgi toj klinikoj, ir yra patenkinta, nes ale visada maloni, o va mano draugei ji nepatiko, nes ale kiek kartu lankes tiek buvo uzsiraukus ir pan... tai cia zinokit matyt veikia kazkokie bio laukai ar dar kas
diana20 parašė:
Priklauso nuo gydytojos, ne visos tas mankšteles skiria, kažkaip gaila, ar taupo jas kažkam. Kažkur skaičiau, kad ale vaikams priklauso kažkiek valandų per metus tiek mankštų, tiek masažų, bet...kai nueieni, tai sako, kad ne visiems priklauso, tai supaisysi čia juos, reik, matyt, geriau panardyti po įstatymų labirintus ir eiti pasiskaičius, kad savo reikalavimą galėtum pagrįsti
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai