pati nezinau, ko man taip sektis pradejo
per tuos skanumynus pati kaip bulkute puciuos
kol pristatys priza bus pats tas po grikiu atsiimt
aisku juokauju
as ir viniojuos jau i lova
labanakt
traske parašė:
niu ka, ateinu eilini syki pasigirttai va, katik pasiziurejau feisbuke, kad laimejau zemaitijos pieno desertu dideli rinkini
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buvo trys laimetojai ir eilini syki man pasiseke
kazi kada ta limona nunesiu is kokio teleloto
![]()
![]()
SVEIKINU
Labas ryta, blin pradejau rasyt cia zinute ir atsijunge man kazkas cia.
Del loteriju- sako, kam nesiseka loterijoj tam sekas meilej
Vasara as ir buvau per facebooka laimejus 15 litru barbarku-obuoliu sulciu, ot buvo svente, buvau uzmirsus, kad is ciaupo vanduo bega
Vilma- is kur pas jumis tiek valios dietoms
Noreciau ir as kelis kg numest, bet sakes neistengiu gyvent be saldumynu ar kokiu cipsu su alum
Estrita parašė:
Labas ryta, blin pradejau rasyt cia zinute ir atsijunge man kazkas cia.Del loteriju- sako, kam nesiseka loterijoj tam sekas meilej
![]()
Vasara as ir buvau per facebooka laimejus 15 litru barbarku-obuoliu sulciu, ot buvo svente, buvau uzmirsus, kad is ciaupo vanduo bega
![]()
Vilma- is kur pas jumis tiek valios dietoms
Noreciau ir as kelis kg numest, bet sakes neistengiu gyvent be saldumynu ar kokiu cipsu su alum
![]()
saldumynu man isvis nereikia,nes budama nescia kilogramais valgiau
,nu del cipsu prie alaus -tai reiks atsisakyt,nes man taipat patinka
,kad kazkaip as tos valios turiu-uzsispiri ir pirmyn,kai matai rezultatus isvis super
,reikia numest tuos kg per ziema uzaugintus
laba ryta
na as jau is po nusiskausminimo
buvau pas dantiste, tai saknis rove lauk protinio danties
bl jauciu gerkle ir ta isdraske
dabar ketanovo pririjau ir tikiuos, kad iseis pasnaust kol iki galo neatitirpo
tai siandien dar didesne dieta apturesiu itariu, kad tik kefyra vartosiu siandien
kas del tu laimejimu, tai per koki gera pusmeti jau laimejau is FB : borjomi mineralinio dvi pakuotes, estrelos cipsu deze, pakvietimus dviem i malinino koncerta, ledu pora dezuciu, dabar tie desertai is zemaitijos pieno, ir dar ryt brolis parves pora karunos sokoladu
bl sakiau dabar grinai visuose FB konkursuose dalyvausiu, kad tiek puikiai sekasi
flika_20 parašė:
Sveikos mamytes, ar kam nors is jusu mazyliu buvo atsiradusi lupu pusleline? Mano mazajai per nakti isdygo ir net neisivaizduoju is kur![]()
![]()
![]()
![]()
sveika gali but kad mazyles imunine sistema nusilpus ir uzteko kazkur susaltmatyt tai ir issoko bet cia reiktu pas odos gydytoja paziuret ar tikrai ta herpes pusleline nes pusleliu ant lupu issoka ir del alergiju ir dar del kazkokiu ligu
laikykites
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai