Gitanele parašė:
mergaites, gal zinote kiek uz tokia kepure galima prasyti lt?
Aš už kepures prašau 30lt
Gitanele parašė:
mergaites, gal zinote kiek uz tokia kepure galima prasyti lt?
silita parašė:
aš 0,1lt už sumegzto sunerto siūlo metrą... tai gausi kuo storesni siūlai tuo pigiau gaunasi už daikto pagaminimą bet ne mažiau 20lt už kepurę...
Savitre parašė:
aš 0,1lt už sumegzto sunerto siūlo metrą... tai gausi kuo storesni siūlai tuo pigiau gaunasi už daikto pagaminimą bet ne mažiau 20lt už kepurę...
Aš už galvajuostę imu 20lt
silita parašė:
Aš už galvajuostę imu 20lt
bet paskaičiuok kiek metru siulo sueina? galvajuostes dažniausia darant nemažai siūlo sueina nes vien papuošimo gėlytė daug "suvalgo" už tai ir gaunasi kepurytės kaina... o kai kepuryte iš labai storu siūlų tai labai greit pasidaro ir darbo nedaug... tai tas 20lt už val ar 1,5val darbą yra gan neblogas uždarbis ;)
Savitre parašė:
bet paskaičiuok kiek metru siulo sueina? galvajuostes dažniausia darant nemažai siūlo sueina nes vien papuošimo gėlytė daug "suvalgo" už tai ir gaunasi kepurytės ka…
Na taip, bet atmetus dar siūlų kainą. Aš perku po 10lt, tai lieka nekažkas
silita parašė:
aš kalbu tik apie darbo dali apie siūlus nekalbu, nes dažnai būdavo(šiuo metu mezgu tik savo šeimai nes užsakymams laiko nėra su mažu leliuku), kad mezgu iš to ką atneša klientė
silita parašė:
o iš kokių siūlų mezgi, jei galvajuostei už 10lt sueina siūlo?
Savitre parašė:
aš kalbu tik apie darbo dali apie siūlus nekalbu, nes dažnai būdavo(šiuo metu mezgu tik savo šeimai nes užsakymams laiko nėra su mažu leliuku), kad mezgu iš to ką a…
Ai tada taip, nes į mano kaina ieina ir siūlai
Savitre parašė:
o iš kokių siūlų mezgi, jei galvajuostei už 10lt sueina siūlo?
Iš pusvilnės, bet dedu dviguba siūla. O galvajuostei reik 50gr siūlų
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai