milvide parašė:
Neapsimoka siuti.....uzims daug laiko, gali ir nesilaikyti, juk suplesius patalyne juostom pradeda brigzti...tiesiog siuvimo siule nesilaikys.....![]()
gali buti =]
milvide parašė:
Neapsimoka siuti.....uzims daug laiko, gali ir nesilaikyti, juk suplesius patalyne juostom pradeda brigzti...tiesiog siuvimo siule nesilaikys.....![]()
gali buti =]
Sveikos mezgejėlės, šaukiuosi jūsų pagalbos. Aš megsiu pirmą kartą leliukui batukus, bet bėda, kad paaiškino kiek užmegzti akių, o vat nesuprantu megsti dviem virbalais ar daugiau? :? HELP Paaiškinimas: ant virbalu uzdekite 40 akiu ir megzkite 10 eiliu ripso rastu. Kad pedute praplatetu, kas antra eile mezginio centre ir krastuose tris kartus pridekite po dvi akeles. Ant virbalu susidarys 53 akys.
ramybe07 parašė:
Sveikos mezgejėlės, šaukiuosi jūsų pagalbos. Aš megsiu pirmą kartą leliukui batukus, bet bėda, kad paaiškino kiek užmegzti akių, o vat nesuprantu megsti dviem virba…
Manau kad dviem, o paskui is krastu gal reikes surinkti akis? Tada 5 bus.
Matajurg parašė:
Manau kad dviem, o paskui is krastu gal reikes surinkti akis? Tada 5 bus.
Toliau megzkite baltos spalvos siūlais, 4 eiles lygiuoju mezgimu, 5-aja eile megzkite tokiu budu: 2 akis sumegzkite kartu, vieną užmeskite, kitas 4 eiles megzkite lygiuoju mezgimu, mezgant 5-aja eilę sumegzkite su pirmaja. Tai kur cia penki virbalai ieina? as kojiniu nebuvau niekad mezgus
ramybe07 parašė:
Toliau megzkite baltos spalvos siūlais, 4 eiles lygiuoju mezgimu, 5-aja eile megzkite tokiu budu: 2 akis sumegzkite kartu, vieną užmeskite, kitas 4 eiles megzkite …
O tai kojines ar batukus? Nes kojines tai 5 virbalai is karto. O batukus kai mezgiau, tai 2 virbalais nusimezgiau paduka, o paskui is paduko krastu surinkau akis ir mezgiau ratu, tada 5 reikejo, paskui dar kazkaip, dabar jau gerai nepamenu.
Matajurg parašė:
O tai kojines ar batukus? Nes kojines tai 5 virbalai is karto. O batukus kai mezgiau, tai 2 virbalais nusimezgiau paduka, o paskui is paduko krastu surinkau akis ir…
batukai parasyta, bet va nesuprantu kokiu principu jie mezgiami
Sariukė parašė:
Ir berniūkščius reikia puoštiMažasis kapitonas
![]()
Gal turit schemute?
mano ir kapitonas auga
kiek akiu dejot?
riesinuke parašė:
Gal turit schemute?mano ir kapitonas auga
kiek akiu dejot?
as taip pat noreciau schemutes
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
Dar manau pasikartosiu testą po kelių dienų, kad užtvirtinčiau šią nuostabią naujieną, nes atrodo negali…