juratukas.k parašė:
Mane pas hematologa uzregistravo net liepos men.o as jau laukiuosi,geriu aspirino po 100mg
Daznai skyria tik 75 doze
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįjuratukas.k parašė:
Mane pas hematologa uzregistravo net liepos men.o as jau laukiuosi,geriu aspirino po 100mg
Oli@ parašė:
O jetau...tai gal per daug.bet jeigu rimtesne problema tai kitos ir pilva dar leidziasi.siandien bus hcg atsakymas tai palyginsiu su antradieni darytu,o po savaitgalio echo darysiuosi.
Sveikos merginos. Aciu Dievui ,lyg ir jauciaisi aprimimas sioj bedziu, kaip mes, temoje...apie save trumpai priminsiu: pries 6 savaites ivyko persileidimas ( buvo kazkur 6-7 savaiciu). Echoskopu nebemate nieko gimdoje, HCG po dvieju dienu rode 220, po dar 2 dienu 480, po 2 savaiciu 470, dar po 2 sav.150 ir pagaliau pries savaite parode 35. Zodziu ,krito letai ir idomiai
Tepliojau kazkur virs 3 sav.
siandien susirgau menesinemis.Ant paketo radau toki maisiuka iskritusi ( pupos dydzio), matosi kraujagystes jo viduje, juodi taskiukai ir t.t...Nejaugi gali buti,kad tik dabar gemaliukas iskrito ,po 6 sav???
softsoul parašė:
Sveikos merginos. Aciu Dievui ,lyg ir jauciaisi aprimimas sioj bedziu, kaip mes, temoje...apie save trumpai priminsiu: pries 6 savaites ivyko persileidimas ( buvo k…
Sveikute , as irgi turejau persileidima 6 sav .ir po visu tepliojimu ir kraujavimu prasidejo menesines , yra kresuliuku , galvoju gal dar kas valosi ...nors ginekologe nieko nebemate gimdoje ...tai turbut ir Jums panasiai yra .
simonsita parašė:
Sveikute , as irgi turejau persileidima 6 sav .ir po visu tepliojimu ir kraujavimu prasidejo menesines , yra kresuliuku , galvoju gal dar kas valosi ...nors gin…
O jums kaip su HCG? Siaip po persileidimo jis nukrenta per pora dienu, o vat maniskis HCG man nemazai nervu kainavo- tai kilo, tai nekilo,tai truputi leidosi...
Ne tai kad kazka dabar tas keicia, bet idomu visu patirtys ....
softsoul parašė:
O jums kaip su HCG? Siaip po persileidimo jis nukrenta per pora dienu, o vat maniskis HCG man nemazai nervu kainavo- tai kilo, tai nekilo,tai truputi leidosi...
Oi zinok nezinau , nes gyvenu Norvegijoje , ir nieks net nedare kraujo tyrimu ...iskart siunte pas ginekologe .
Bet manau , kad dbr.viskas gerai,tiesiog menesines siek tiek gausesnes ...
Laba diena, na stai siandien besiruosiant i vestuves ir man prasidejo tas nelemtas kraujavimas. Kelis kartus net su dideliais kresuliais daktare sake jeigu prasidetu labai labai didelis kraujavimas. Vaziuoti i ligonine. O taip sake turetu issivalyti savaime, nes gleivine labai plona. Tai dabar guliu lovoje ir visokios mintys lenda i galva. Lengvas sokas
stikruta parašė:
Laba diena, na stai siandien besiruosiant i vestuves ir man prasidejo tas nelemtas kraujavimas. Kelis kartus net su dideliais kresuliais daktare sake jeigu prasidet…
Kiek laiko buvo nestumui ?visgi reiktu pasirodyti ginekologei ,kad paziuretu ar viskas gerai
As jau klinikose, aciu D kraujavimas liovesi, nes tiek praradau kraujo, jog hemoglobinas is 138 nukrito 85, tai mazakraujyste gavosi, o ir silpna labai. Vakar du sykius buvau nualpus+ takichardija prasidejo, del skysciu trukumo. Nu ziauru, laukiu kol paziures echoskopu, ar viskas gerai issivale. Tikiuosi atsiurbimo nereikes.
Sveikutes paneles. Noriu jūsų paklausti ar galėjo būt kad ir man pabėgo žirniukas,planuojam jau beveik 2metai ir šį mėn geriau clostilbegyt ir po to duphaston...sirgimas vėlavo 4dienas ir susirgau labai skaudžiai...pirmą dieną ėjo rudi kažkokie kresuliai...temperatūros dvi dienas iš eilės turėjau jėgų nulis buvo...sendien truputį jau geriau jauciuos...kol nesusirgau tai speneliai lb jautrus buvo viskas man smirdejo.... Kaži kodėl taip,ar man čia tie vaistai taip organizmą isderino....
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai