spindule parašė:
Sveikos, kreipiuosi i jus, nes nepamenu po kiek laiko reikia po persileidimo eit pas gydytoją. Siandien kraujuoti labai pradėjau,.tai ir Duphaston nustojau gerti k…
As ėjau po trijų savaičių kažkur 😊
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįspindule parašė:
Sveikos, kreipiuosi i jus, nes nepamenu po kiek laiko reikia po persileidimo eit pas gydytoją. Siandien kraujuoti labai pradėjau,.tai ir Duphaston nustojau gerti k…
As ėjau po trijų savaičių kažkur 😊
Sveikos. Laukiuosi dar tik 5 savaitė, bet nuolat jaučiu tempimą pilvo apačioje, kartais jis būna labai stiprus, o tempimo jausmas nepalieka jau visą savaitę ir realiai trunka nuolatos. Šiandien visą dieną dar skauda nugarą. Ar verta sunerimti ar tai normalu? Su pirmu neštumu to nebuvo
Monsera parašė:
Liuks. Man irgi sakė. Bet aš dar ir testa pasidariau ir buvo neigiamas, o galvojau tik po keliu sav rodys neigiama. Stengiames jau nukreipti mintis kad viskas bus g…
Ėjau kai jau tik tepliojau, po savaitės. Jau buvo viskas išsivale. Èjau su intuicija kad blogai valosi, nes labai negausiai praėjo visas valymasis.bet buvo viskas ok. Nors vizitas buvo tik po 3sav. Prašiausi anksčiau.
Sveikos. Na ką, buvau tik stebėtoja ir tyliai tikėdavau stebuklais. Paskutinės mėn buvo vasario 27d. Pas mane mėnesinės nėra reguliarios. Pagal kalendorių,tai mėnesinės turėjo būti balandžio 6d.,joms nepasirodžius, buvo padaryti 4 testai (teigiami) ir galiausiai 19d pasidariau ir HCG tyrimą. Iki tyrimo nerealiai džiaugiausi ir taip pat jį gavusi, jog pagaliau pavyko. Bet pažiūrėjus į skaičius labai jau jie maži, prasidėjo nerimas. Tad šiandien 21d. nusprendžiau jog reikėtų dar vieno tyrimo, prisiskambinus į labaratoriją gauti vietą tyrimui, po skambučio prasidėjo negausus kraujavimas. Pasipylė ašaros. Skubom nuvažiavau į priimamąjį. Su sesele padarėme dar vieną NT (teigiamas) , spaudimas aukštas dėl nenuvaldomų ašarų ir baimės. Apžiūrėjo dvi ginekologės, nėštumo gimdoje nesimatė. Keli sprendimai arba negimdinis, arba dar vis keliauja mano pipiriukas. Tad reikia tik laukti, arba dar vis keliauja arba išsivalys su krauju. Po poros val, prasidėjo skausmai, gausesnis kraujavimas ir embriono pasišalinimas... Pas gydytoją balandžio 27d., 26d.bubo rekomenduotina pasidaryt HCG tyrimą, bet mano nuomone jog jau ir nebeapsimoka? Savo ginekologės aš neturiu, eisiu poliklinikoje pas paskirtą gydytoją. 😭😭😭
Tikėjimas parašė:
Sveikos. Na ką, buvau tik stebėtoja ir tyliai tikėdavau stebuklais. Paskutinės mėn buvo vasario 27d. Pas mane mėnesinės nėra reguliarios. Pagal kalendorių,tai mėnes…
Mano ir antras ciklas lb ilgas tik 32 diena ov pagavau. As jau patyrus persileidima... tai jei tik Po 10-14dienu testas rodys teigiama leksiu pas gyd visko stebet. Jums linkiu greit atsigauti
Sveikos, gal kas esat susidūrę? man mėn turėjo prasidėti balandžio 10 d. Pora dienų vėlavo, bet lyg ir prasidėjo, bet su labai stipriais diegliais gimdoje, nesupratau kas darosi. Nuo to laiko pakraujavau negausiai pora dienų, tempė pilvą, ir iki šiol teplioja tai krauju, tai kažkokiom rudom išskyrom.. pasidariau du testus, abu teigiami. Buvau pas ginekologę du kartus jau, ziurėjo echo, gimdoje nieko neranda.. P.S. turiu spiralę. Ar galėjo būti persileidimas kai buvo tie diegliai? Ginekologė tik skėsčioja rankomis, dar reikia palaukti ir pan., o aš iš proto einu.. testas vis dar teigiamas..
kristita777 parašė:
Kiek laiko po persileidimo pradėjote planuoti vaikelį vėl?
Persileidau 10-oje savaitėje. Labai nerimauju, ar pavyks išnešioti kada nors dar v…
Aš laukiau 6 mėnesius bet istoriją vėl kartojosi vis nustoja vystytis 9 savaičių 😢 dabar jau vėl praėjo pusmetis tai vėl bandysim. Labai norisi antro lėliuko.
notablond parašė:
Sveikos, gal kas esat susidūrę? man mėn turėjo prasidėti balandžio 10 d. Pora dienų vėlavo, bet lyg ir prasidėjo, bet su labai stipriais diegliais gimdoje, nesuprat…
Sunku kažką ir pasakyti, galējo būti ir ankstyvas persileidimas. O man kažkur dar 3 savaites rodė nėštumą nors jau viskas išvalyta buvo...
Man dar labai nedaug laiko, tik 5-6 sav. Paskutinės mm kovo 9d. Mano ciklas ilgas 34d. Testai teigiami. O šiandien vakare prasidėjo patepimas lyg gleivės su krauju, mano akimis, tai kaip ir rožinis, rausvas, papilvę kiek pamaudena. Bijau blogiausia. Ar toks patepliojimas yra normalu?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai