Kloja1993 parašė:
Šiaip turėjo būti apie 9 savaites, bet buvo 8 savaites ir 2 dienos.
Tai iki savaites dar tikrai norma. Man kai buvo 9 savaites, buvo vaisiui 6 savaites tik...
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįKloja1993 parašė:
Šiaip turėjo būti apie 9 savaites, bet buvo 8 savaites ir 2 dienos.
Tai iki savaites dar tikrai norma. Man kai buvo 9 savaites, buvo vaisiui 6 savaites tik...
ingius68 parašė:
Seip siuliciau į priėmimą kreiptis gal paguldytu į ligoninę ir išsiaiškintų priežastį, joks tepimas nėra gerai per nėštumą jei tepa vadinasi Ira problema…
Tikrai nebutinai, man buvo ir kraujo ir rusvu isskyru ir tepe gera menesi kasdien ir niekas nerado priezasties, buvau ir ligoninej ir privaciai
Zauza parašė:
Tikrai nebutinai, man buvo ir kraujo ir rusvu isskyru ir tepe gera menesi kasdien ir niekas nerado priezasties, buvau ir ligoninej ir privaciai
O kaip viskas baigėsi?
Zauza parašė:
Kad nebūtinai tai taip bet manau reike viską stebėt jei jūs sakot visur buvot ir viską daret tai ir rezultatas matosi.
Kloja1993 parašė:
Sveikos merginos,
Man 8 + 3 d. atsirado rausvų, gelsvų išskyrų, kurios jau buvo atsiradę 6 nėštumo s…
Man buvo panašiai, bet nėštumas vystosi (šiuo metu 28 sav.). Pykinimas ir turėtų praeiti panašiu metu, jautrumas kvapams turbūt kartu sumažėja, o krūtinę irgi "atleido". Dėl tualeto, tai man nesuretėjo, bet čia gal dėl karščio Jums, daugiau galbūt išprakaituojate. Nepanikuočiau, bet konsultacijai užsirašyti galite (jei norite). Kitu atveju laukite. Jei nėštumas visgi nesivysto, turėtumėte pradėti gausiai kraujuoti.
Lidžita parašė:
Man buvo panašiai, bet nėštumas vystosi (šiuo metu 28 sav.). Pykinimas ir turėtų praeiti panašiu metu, jautrumas kvapams turbūt kartu sumažėja, o krūtinę irgi "atle…
Labai ačiū, kažkiek optimizmo atsirado. Kol kas išskyrų ne daugėja... Išlieka tiek pat, gal kažkiek daugiau jų po tuštinimosi. Įkelsiu nuotrauka kokios dažniausia būna išskyros, kartais šiek tiek rausvos, rusvos. 
Kloja1993 parašė:
Labai ačiū, kažkiek optimizmo atsirado. Kol kas išskyrų ne daugėja... Išlieka tiek pat, gal kažkiek daugiau jų po tuštinimosi. Įkelsiu nuotrauka kokios dažniausia b…
Na apskritai nestumo metu padaugeja isskyru, o sios atrodo tikrai visai normalios. Man buvo ir rausvu, bet tai nieko nereiske
Kloja1993 parašė:
Labai ačiū, kažkiek optimizmo atsirado. Kol kas išskyrų ne daugėja... Išlieka tiek pat, gal kažkiek daugiau jų po tuštinimosi. Įkelsiu nuotrauka kokios dažniausia b…
Tokios spalvos man buvo prie nesivystancio, bet laikau špygas kad jums būtų viskas gerai 🥰
Rūta M. parašė:
Jei prg bus maziau ribos, tai rodys mazu maziausiai, kad nestumui gresia pavojus. Kaip zinia, ligoninej neskuba daryti to tyrimo, bet jus pati galit nusinesti rezul…
Nebūtinai prg bus žemiau rybis jei nesivysto. Klausimas kada nustojo vystytis ir dėl ko, jei nustojo vystytis dėl prg trūkumo, tai taip matysis, bet jei prg buvo aukštas ir nėštumo vystymasis tiesiog nutrūko, tai prg gali būti dar normos ribose.
Kloja1993 parašė:
Sveiki, tai, kad normalios man atrodo tos isskyros. Turėjau nesivystantį nėštumą. Buvo šviežias, raudonas kraujas ir skausmas, kaip per mm. Patarčiau pasidaryti echoskopa, jei nerimas yra.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai