Kloja1993 parašė:
Aš galvoju ar jau verta ta progesterona darytis? Greičiausiai ieškosiu, kas gali ultragarsa padaryti ir įvertinti nėštumą. Kaip manote?
Verta, tikrai verta
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįKloja1993 parašė:
Aš galvoju ar jau verta ta progesterona darytis? Greičiausiai ieškosiu, kas gali ultragarsa padaryti ir įvertinti nėštumą. Kaip manote?
Verta, tikrai verta
Rūta M. parašė:
Verta, tikrai verta
Bet jeigu nėštumas nesivysto?
Kloja1993 parašė:
Bet jeigu nėštumas nesivysto?
Ta ir sužinosite
Rūta M. parašė:
Ta ir sužinosite
Progesterono tyrimu? 🙂
Kloja1993 parašė:
Progesterono tyrimu? 🙂
Jei prg bus maziau ribos, tai rodys mazu maziausiai, kad nestumui gresia pavojus. Kaip zinia, ligoninej neskuba daryti to tyrimo, bet jus pati galit nusinesti rezultata pas gine prieš echoskopa ir paskirs gerti ar zvakuciu pacio prg ir taip yra imanoma issaugoti nestuma. Jei jo bus maziau ribos. Sakau, daugumos ginekologų poziuris - kad tai naturali atranka ir net netiria. Bet mano drauge gere prg ir gime sveikas vaikas
Rūta M. parašė:
Jei prg bus maziau ribos, tai rodys mazu maziausiai, kad nestumui gresia pavojus. Kaip zinia, ligoninej neskuba daryti to tyrimo, bet jus pati galit nusinesti rezul…
Tiesiog aš galvoju, ar verta jau ji darytis, nes dingo mano nėštumo simptomai. 🙏🙂🌷 Gal reiktų ultragarso, kuris įvertintų ar yra širdies veikla.❤️
Kloja1993 parašė:
Tiesiog aš galvoju, ar verta jau ji darytis, nes dingo mano nėštumo simptomai. 🙏🙂🌷 Gal reiktų ultragarso, kuris įvertintų ar yra širdies veikla.❤️…
Tai taip, viska reikia daryti vienu metu, bet simptomai tikrai gali sokineti.
Rūta M. parašė:
Tai taip, viska reikia daryti vienu metu, bet simptomai tikrai gali sokineti.
Ačiū už rekomendacijas ir už palaikantį žodį. 🌷🙂🙏🤗
Kloja1993 parašė:
Ačiū už rekomendacijas ir už palaikantį žodį. 🌷🙂🙏🤗
O jums neatsiliko vaisius pagal savaites kai paskutini karta ziurejo?
Rūta M. parašė:
O jums neatsiliko vaisius pagal savaites kai paskutini karta ziurejo?
Šiaip turėjo būti apie 9 savaites, bet buvo 8 savaites ir 2 dienos.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai