2012.06.20 23:09 (prieš 14 m.)
kulverstukas parašė:
zinok zinau ka reisia,sinusitas ir visos kitos ligos su antibijotikais,galima sakyr as nuo pat nauju metu sergu su tarpais.Po nauju stipri sloga,paskui uzdelstas sinusitas(antibijotikai),vel sloga,gerkle,pries vestuves biski dkg nukrito tai turbut ir imunitetas,tai vel gerkles nosis uzpuole,o po vestuviu beveik 2men,su plauciu uzdegimu uzdelstu,tai tik baigiau kursa,sakau reik stiprint imuniteta ir daryt
,tai saziningai men pageriau visokiu vitaminu ,sveikai maitinaus,ir se tau kt menesi,kaip si suzinojau kad esu
,net nesitikejau kad galiu taip greit pagaut merginu siusta virusiuka,sakau turbut ir reikejo nusilpint organizma
Tad nenusimink ir bandykit
niu bet as siaip ligos kita teigiama puse pastebejau, biliotenio metu streso nuo darbo nebuvo (pas mane ziauriai stresinis) tj tapau tokia ramesne, atlaidesne, aisku su vyru automatiskai geriau sutariam ir siaip atrodo kazkaip fainiau. Nes siaip stresas daznai irgi buna priezastis kodel vaikeliai greit neateina :).
Nors man juokingiausia planavimo vieta buvo apsilankymas pas giniu, nes as nuejau issitirt pries planavima.
Sakau atejau pasitikrint pries planuodama vaikucius.
Sako kaaa? Nu geras tiek metu dirbu bet nesu tokio sakinio girdejus
Tj va praktiskai mane pagyre uz toki atsakinga poziuri
Bet ji taip nustebo :)))