gelyte30 parašė:
labas rytas merginos, ka tik is gydytoju, man jau 6sav. ir 5d.![]()
sveikinam labai !!!
o kad as taip greit suzinociau ...
gelyte30 parašė:
sveikinam labai !!!
o kad as taip greit suzinociau ...
gelyte30 parašė:
Bet taip tiksliai psake kiek jau laiko?
ar tu zinai konkreciai kuria diena pastojai ir t.t.
Elge2012 parašė:
Pagal exo visada tiksliai pasakoo as va 8 uzmigau ir db pabudau,darbinis tel prikele
![]()
a.... matai as dar ten nieko nezinau
tai man viskas idomu
ka dar sake gine?
gelyte30 parašė:
Sveikinimai, gelyte
anakondaaa parašė:
Labas rytas merginossiandien pabudau su laaabai skaudanciom krutim nors dar tik 17 cd ka tai galetu reiksti? cia gal po OV taip buna? man niekad taip nebuvo
man taip buvo pirma bandymu menesi..bet taip ir nesupratau kas ten buvo
nes atejo mmm. o gal tu pastojai
kada buvo vaisingos dieneles?
LinuteA parašė:
man taip buvo pirma bandymu menesi..bet taip ir nesupratau kas ten buvones atejo mmm. o gal tu pastojai
kada buvo vaisingos dieneles?
![]()
nezinau kada jos buvo man si men keistos mmm buvo stipriau kraujavau jei tai galima vadint kraujavimu viena diena kitas dienas tik tepliojo trecia tepliojimo diena pastebejau daug tasiu isskyru tada buvo myliukas tai buvo gal 4cd ir daugiau nieko nepastebejau o va po nakties atsikeliau su skaudanciom krutim pilvas issiputes kaip balionas skauda visus sonus keista man kazkaip suprasciau jei tai butu pirmas planavimo men ir issigalvociau o juk jau puse metu kaip planuojam pripratau jau prie to o si karta kazkaip kitaip viskas
labas rytas merginos
didziausi sveikinimai gelytej
as sian davau pas seimos gydytoja appoitmenta tai nors pasistumes reikaliukai gal kota savaite jau gausiu apoitmenta pas akusere ir nuo to viskas pajudes
geros dieneles jei sian ne tik darbo daug tai uzsuksiu cia dazniau jei bizekas tai per pietus geros dieneles visiems
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai