LinuteA parašė:
tau taj iswis reikia medaly uz kantrybe ;D
tik duok D.... kad tas laukimas duotu gero...
LinuteA parašė:
tik duok D.... kad tas laukimas duotu gero...
LinuteA parašė:
tai,kad ir tau jau medaly galima iteikti uz kantrybe ...
Bet pagalvojus kokia neteisybe -kai kazkas stengiasi,ir nori ,bet nieko nesigauna ...o kazkas kai nei nori nei pastangu jokiu i tai nededa ziurek yra ...
vat cia tai neteisybe
Ir siaip manau visoms kurios laukia ir stengiasi reiktu medalius iteikti
Nes darome isties dideli darba
zaliaake16 parašė:
tai,kad ir tau jau medaly galima iteikti uz kantrybe ...![]()
Bet pagalvojus kokia neteisybe -kai kazkas stengiasi,ir nori ,bet nieko nesigauna ...o kazkas kai nei nori nei pastangu jokiu i tai nededa ziurek yra ...
vat cia tai neteisybe
man?? man ner uz ka,pas mane realiai antras ciklas dabar kaj laukių rezultatu, praeita men nepastojau,nes neteisingak nd darem ;D o sy wat laukiu laukiu rezultatų ;DDD Jau nedaug liko.
Man taj jej neateitu mmm ir testas rodytu neigiama as irkart kulniuociau kraujo tyrima daryti ;)
LinuteA parašė:
man?? man ner uz ka,pas mane realiai antras ciklas dabar kaj laukių rezultatu, praeita men nepastojau,nes neteisingak nd darem ;D o sy wat laukiu laukiu rezultatų ;DDD Jau nedaug liko.
Man taj jej neateitu mmm ir testas rodytu neigiama as irkart kulniuociau kraujo tyrima daryti ;)
nu matai as ne is tu...
LinuteA parašė:
vis vien juk stengiesi
as taipogi sakiau ,jeigu nieko neparodys eisiu irgy tyrimams
Irena26 parašė:
nu matai as ne is tu...![]()
Kaip minejau visoms kurios jau bando ir stengiasi turetu buti iteiktas medalis
Taip ,kad ir tu tarp ju
zaliaake16 parašė:
Kaip minejau visoms kurios jau bando ir stengiasi turetu buti iteiktas medalis![]()
Taip ,kad ir tu tarp ju![]()
na as ne apie tai...
as turejau omeny tai jei mmm veluoja ir nt rono neigiama, tai neiciau kraujo tyrima darytis, laukciau toliau, o jei toliau taip butu kokias 7 d. veluotu tai eiciau pas gine...
Irena26 parašė:
na as ne apie tai...as turejau omeny tai jei mmm veluoja ir nt rono neigiama, tai neiciau kraujo tyrima darytis, laukciau toliau, o jei toliau taip butu kokias 7 d. veluotu tai eiciau pas gine...
reiskiasi ne taip supratau,labai issiblaskiusi
sorry
zaliaake16 parašė:
reiskiasi ne taip supratau,labai issiblaskiusisorry
![]()
![]()
nieko tokio, cia viso issiblaskiusios nuo planavimu...
Irena26 parašė:
nieko tokio, cia viso issiblaskiusios nuo planavimu...![]()
TAJ JAU TIKRAJ ;D
22 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai