Aniria parašė:
Na aš iškart pasigriebiau tris. Pabandysiu sugert, o tada matysiu![]()
Gal mėnesiuko per mažai buvo..?…
aha, man atrodo kad per mazai..
bandysiu nusipirkt, nes man angina gal organizmas nusilpes..
Aniria parašė:
Na aš iškart pasigriebiau tris. Pabandysiu sugert, o tada matysiu![]()
Gal mėnesiuko per mažai buvo..?…
aha, man atrodo kad per mazai..
bandysiu nusipirkt, nes man angina gal organizmas nusilpes..
Elzbietaa parašė:
na siaip tie vitaminai net nesuprasijei rimtu bedu nera tikrai jie pades bet kai as pageriau nepastojau va db pradejau lankytis pas nevaisingumo daktara pradeja…
o kas tau yra? kokios nepastojimo priezastys?
Aniria parašė:
Labukas, mergaites;)
Šiandien parduotuvėj pagaliau radau Pregnacare Conception (t.y. vitaminai planuoja…
sakykite kur pirkote siuos vitaminus? as juos norejau siustis is UK, bet butu paprasciau vietoj isigyti. aciu ;)
zezile parašė:
sakykite kur pirkote siuos vitaminus? as juos norejau siustis is UK, bet butu paprasciau vietoj isigyti. aciu ;)![]()
eurovaistinese ju yra
Gyvenanti viltimi parašė:
o kas tau yra? kokios nepastojimo priezastys?
na man dar daktaras nepakomentavo mano tyrimu rezultatu bet tyriausi bakterijas ir sake tikriausiai jos yra nes mano gleivine super plona del tu bakteriju,issityriau ir vualia taip jas rado pas mane ir pas vyreli jos bus nes spermiuku kiekis ziauriai mazas ir spermos tyrimas rodo uzdegima kazkoki tai va jauciu abu su ureaplazmom esam ,nu bet nieko cia pagydoma,o sian progesterono tyrima pasidariau viskas super
tad dar lieka laukti apsilankymo pas urologa tada manau skirs paselio tyrima ir jauciu ras ta pati kaip pas mane tas bakterijas,skirs mum gydima ir tikiuosi kad pavyks viskas
Vikyyte95 parašė:
Bet tu jau labai ilgai planuoji.. Nors zinai vitaminai nepakenks, bus tik i nauda jei ir nepastosi:)))
siaip man vaisingumo daktaras pasake gerti tik foli jokiu vitaminu nereik grusti i save
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai