zezile parašė:
sakykite kur pirkote siuos vitaminus? as juos norejau siustis is UK, bet butu paprasciau vietoj isigyti. aciu ;)![]()
ka tie vitaminai sudaro? ar tikrai jie geri ir padeda? as geriu tiesiog vitamina a+e ir foline rugsti.
zezile parašė:
sakykite kur pirkote siuos vitaminus? as juos norejau siustis is UK, bet butu paprasciau vietoj isigyti. aciu ;)![]()
ka tie vitaminai sudaro? ar tikrai jie geri ir padeda? as geriu tiesiog vitamina a+e ir foline rugsti.
Gyvenanti viltimi parašė:
jeigu turi bedu vitaminai nepades zynok,deja
Elzbietaa parašė:
na man dar daktaras nepakomentavo mano tyrimu rezultatu bet tyriausi bakterijas ir sake tikriausiai jos yra nes mano gleivine super plona del tu bakteriju,issityria…
labai linkiu geriausiu rezultatu... ir artimiausioje ateityje supuoti mazyli...
Elzbietaa parašė:
jeigu turi bedu vitaminai nepades zynok,deja
zinau,bet manau kad geriu a+e ir folio rugsti nera blogai. dar reiketu pradet kasdien gert aspirina
Vikyyte95 parašė:
Tada taip iseina , kad visos daktares skirtingos nes man sake, kad bus tik geriau![]()
na matau kad planuojate 4 menesius tai nedaug o kai nepastoji virs metu jau yra beda ir vitamincikai tokie nepades,as linkiu kad tau padetu ir ateitu stebuklas i jusu namus
labai linkiu geriausiu rezultatu... ir artimiausioje ateityje supuoti mazyli...![]()
![]()
dekui labai
tikrai tikiuosi kad tik ta bakterija ir tetrugdo mum stebuklo susilaukti.
Tikiuosi kai ir tu apsilankysi pas daktare atsakys tau i daug klausimu ir maziau liks klaustuku nes db matosi kad tavo organizmas sutrikes nuo kazko.o spermiukus tyretes?
zinau,bet manau kad geriu a+e ir folio rugsti nera blogai. dar reiketu pradet kasdien gert aspirina
jo kazka girdejus apie aspirina esu ,o siaip A+E ir geri vitaminukai
Laba vakareli, mano hcg per para nuo 129.9 pakilo iki 186 - siandien pagal kalendoriu turetu prasideti mmm, taigi toks mano hcg 30 cd. Kazin merginos, ar ne per mazai ?
Elzbietaa parašė:
siaip man vaisingumo daktaras pasake gerti tik foli jokiu vitaminu nereik grusti i save![]()
Kas liecia vitaminus, tai ir man gydytojas sake, kad pilnai uztenka folio ir vitamino e. Nes ir tie vitaminiukai nestukems, buna prigrusti visko... Bet matyt, kiek daktaru - tiek nuomoniu..
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai