Laila. parašė:
Sveikutes, mane tai kazkokia neviltis jau ir depresija puola... nesuvokiu kaip taip gali mums nesisektir kodel taip vykstanieko nebesuprantu
![]()
Turite jau du džiaugsmelius, būtinai ir trečias aplankys kai laikas bus, nepulkite į ašaras
Laila. parašė:
Sveikutes, mane tai kazkokia neviltis jau ir depresija puola... nesuvokiu kaip taip gali mums nesisektir kodel taip vykstanieko nebesuprantu
![]()
Turite jau du džiaugsmelius, būtinai ir trečias aplankys kai laikas bus, nepulkite į ašaras
laumute parašė:
Ar pas tave toks ilgas ciklas visada ar cia tik sikart. Jei taip, tai suprantu tada tave, ked pagauti ta O tikrai yra sunku.
man visad su mm problemos,niekada man nebudavo kaip priklauso,tai savaite, dvi pries,ar po,nu kartais ir menesis, o dabar pries lapkricio 13 diena,taip pat nebuvo pora menesiu, tada atejo t alapkricio 13 d, gerai viskas,ir tada laukiau gruodzio 13 ir dar iki siol neatejo man jos, nezinau viskas keistai vyksta su mano kunu. Buvau pas gine,islaike mane pora valandu,isziurejo visaip, aptiko tik mioma, tai sake po 3 men ateiti pasitikrinti ar nedideja jis, tai dar nepraejo trys men, bet daugiau nieko blogo nerado,nei jokiu vaistu nieko neisrase.. Mes pradejom nesisaugot jau nuo lapkricio menesio visiskai, ir ssu mano kunu prasidejo idomus dalykai, tai skausmas pilvo apacioje,dazni pykinimai,galvos svaigimas,pilvo putimas daznas, nu visokiausi visokiausi dalykai, bet nesuprantu kas bžvyksta
ir nzn ka daryt
gelytea parašė:
man visad su mm problemos,niekada man nebudavo kaip priklauso,tai savaite, dvi pries,ar po,nu kartais ir menesis, o dabar pries lapkricio 13 diena,taip pat nebuvo p…
del tokiu nereguliariu menesiniu, tai reiktu issitirt hormononus!
arijan parašė:
del tokiu nereguliariu menesiniu, tai reiktu issitirt hormononus!
o kokius tyrimus daro? cia dabar kai buvau pas gyd prisikabino kad nepasidarius tipo skydliaukes tyrimu,sakau kad pasidariau,ir netiki,nes neranda atsakymo,tai sakau jau cia jusu problemos jei sugebat atsakymus tyrimu pamesti,bet siaip ne taip rado, tai hormonu ir kraujas ane?
Sveiko visos planuojancio ir busimo mamytes ;) Labai noreciau prisijungti i jusu rateli. Kadangi no nauju metu pradejom antra karteli planuoti leliuka, tai labai norisi su kazkuo pabendrauti, paplepeti ir pasidalinti ispudziais bei nuotaikom ;) kadangi dbr planuojame po persileidimo, tai siek tiek neramumas kankina, kad tik viskas butu gerai
gelytea parašė:
man visad su mm problemos,niekada man nebudavo kaip priklauso,tai savaite, dvi pries,ar po,nu kartais ir menesis, o dabar pries lapkricio 13 diena,taip pat nebuvo p…
Gal reikia hormonos tirti, nepasikliauk vienos ginekologes nuomone
gelytea parašė:
o kokius tyrimus daro? cia dabar kai buvau pas gyd prisikabino kad nepasidarius tipo skydliaukes tyrimu,sakau kad pasidariau,ir netiki,nes neranda atsakymo,tai saka…
Rodo tik specilus tyrimai, kokiam mieste randiesi? Geriausiai eiti privaciai
Terleckaite parašė:
Rodo tik specilus tyrimai, kokiam mieste randiesi? Geriausiai eiti privaciai
as esu is kauno
siaip as einu i klinikas pas viena tokia tikrai nebloga gine, bet paskutini karta ne pas ja buvau,nes su skausmais buvai,tai prieme i skubos kabineta
Guostė1978 parašė:
tevu-darzelis.lt/rk67579@13121742b8f stai manau nieko nebesitiket
gal dar bus arba vyko anksciau, nei manei?
Guostė1978 parašė:
ov testai juk is foto matosi tik vaiduokliai - vadinasi neigiami ir gleiviu kazkokiu teigiamu nejauciu ir bt zema vos vienu laipsniu pakilo
gali buti, kad si menesi nebus tiesiog ovuliacijos, juk buna ir tokiu ciklu pas moteris, nenukabink nosies
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai