2014.01.03 23:00 (prieš 12 m.)
Editutia parašė:
Nebijok pasakyt mamai... as pati turiu toki teti,bet nifiga jie taip negalvoja... istikro galvoja kaip gerai bus anukas
ir labai dziaugias... mano mama mus su se…
Aš žinau, kad mano mama labai anūkų nori, kartais jai išslysta, bet ji tą neigia labai stipriai
Bet kaip suprantu, ji tikisi anūko pirmiausiai iš vyriausio brolio mano, nes jis jau mokslus baiginėja šiemet magistro, turi merginą rimtą ir buvo jau kartą kepurytę padovanojus vaikišką
Apie mane ir vyrą niekad kažkaip su tais anūkais nekalbėjo, na nebent su kokiom frazėm ten, kad tik negimdyk anksti ir bla bla bla, mokytis eik. Nenori ji pikto, žinau, bet tiesiog mes nesusikalbam. Todėl ir vestuvėse nebuvo nei vienos giminės, todėl ir nėštumą slėpsiu ilgai. Nenoriu papildomai stresuoti ir kolkas mano padaryti posūkiai labai gerai veikia. Apie vestuves jau sužinojo ir buvo tikrai nustebusi, netikėjo, kad kaip sakėm, taip ir padarysim, su vaikais irgi, bus dovanėlė. Arba priims, arba ne, ką jau aš čia pakeisiu. Manau, kad priims, atsileis, tik esmė, kad ji su mano vyru daugiau bendrauja ir atvirauja jam apie mane, negu aš su ja... Tas truputį skaudina, kad man neatsiveria, o vyrui pasipasakoja... Bet ko norėt, jis pas mane angelas, gerietis, visiems padės ir t.t., o aš labai siekianti tikslų, užsispyrusi ir karštakošė.