UršuBuršu parašė:
Ačiū visoms :* Man jau labai greitai 21-eri bus![]()
manau tas pats jau leliukui
sveikinu labai
UršuBuršu parašė:
manau tas pats jau leliukui
sveikinu labai
UršuBuršu parašė:
Tai jau labai normalus amzius
as pazystu jaunesniu mamyciu,mau pats tas..
.. as visada svajojau tokiu metu but jauna mama,bet kaip sakei mokslai ir visa kita... bet tikrai saunu,jei tik yra galimybe
nes tikrai nepakartojamas jausmas zinoti,kad pilvelyje gyvena tavo ir tavo vyro gyvenimo meiles vaisius...
lengvo nesiojimo ir lengvo auginimo
gelytea parašė:
tokiu metu mano tevai mane jau turejoaisku kiti laikai buvo, bet nieko cia tokio manau
![]()
braskyte25 parašė:
manau tas pats jau leliukuisveikinu labai
![]()
Editutia parašė:
Tai jau labai normalus amziusas pazystu jaunesniu mamyciu,mau pats tas..
.. as visada svajojau tokiu metu but jauna mama,bet kaip sakei mokslai ir visa kit…
Vikyte95 parašė:
O man 18 vat!![]()
Kaip matot 11men beveik planuojam:)))
Ačiukas visoms, norėčiau tikėti, kad labai per šventes nenuskriaudžiau mažiuko, nes tikrai prisipažinsiu, kad nei dūmo nevengiau, nei alkoholio, nes vestuvių rytą man jokio vaiduoklio net nebuvo, todėl ramia širdim atsipūtau, kad nesilaukiu. Ir dar šiaip, labai prieš vestuves stresavau, darbas naujas dar, tai šakės, kai pagalvoju, kokias apkrovas turėjo tas vargšelis... Bet vis tik, KOKS STIPRUS TADA JIS/JI! Aišku, anksti dar kudakuoti man, visko būna, bet jeigu jau taip likimas davė, tegul neatima...
P.S. Mano mama irgi tokio pat amžiaus jau mano brolį turėjo, aš gimiau, kai ji buvo 26-erių
Visą laiką mokė, kad anksti gimdysi - gyvenimą susigadinsi, tai tikriausiai kaip įmanoma ilgiau slėpsiu naujieną, jei viskas klostysis gerai.
Va čia tai įvykis, kad 18-etė ir jau planuoja, geriau pasijaučiau truputį
NENULEISKIT VISOS KOJŲ, ŽVAKES DARYKIT
TURI JUK PASISEKTI!!!!!
UršuBuršu parašė:
Ačiukas visoms, norėčiau tikėti, kad labai per šventes nenuskriaudžiau mažiuko, nes tikrai prisipažinsiu, kad nei dūmo nevengiau, nei alkoholio, nes vestuvių rytą m…
koks cia sekimasis kai toks grafikas
Guostė1978 parašė:
koks cia sekimasis kai toks grafikas![]()
Arba aš to grafiko nemoku skaičiuoti, arba jums reikia dirbti kasdien dabar!!! Juk rodo vaisingas dienas, na OV testai ne patys ryškiausi, bet kas bus blogiau jeigu kasdien dabar tiesiog myliu myliu darysit?? Marš tik ND daryt!!!
UršuBuršu parašė:
Ačiukas visoms, norėčiau tikėti, kad labai per šventes nenuskriaudžiau mažiuko, nes tikrai prisipažinsiu, kad nei dūmo nevengiau, nei alkoholio, nes vestuvių rytą m…
Nebijok pasakyt mamai... as pati turiu toki teti,bet nifiga jie taip negalvoja... istikro galvoja kaip gerai bus anukas
ir labai dziaugias... mano mama mus su sese gimde 25... tai va likimas ,kad ir as jau 25 gimdysiu..
bet dziaugiuos,nes busiu pirmesne nei sese
Guostė1978 parašė:
koks cia sekimasis kai toks grafikas![]()
pritariu,nes pas mane pagauti vaisingas dienas be sansu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai