2014.01.04 09:01 (prieš 12 m.)
Ačiukas, merginos, kurios dar sveikinat :* Tikrai labai gera, kad nors jūs palaikot be vyro (hug)
O šįryt tiesiogine ta žodžio prasme pajutau ką reiškia TIKRIEJI NĖŠTUMO NEGALAVIMAI
Visų pirma, jau kelias naktis iš eilės turiu temperatūros, todėl miegoti darosi itin sunku, nes tai prakaitas muša, tai šalta darosi, o vaistų juk gerti jokių negalima. Prikėlė stiprūs pilvo spazmai, tokie keisti, kad tikrai nesumaišyčiau jau su MM spazmais, net karštis išpylė, atrodė, kad kažkas maloniai šildo pilvo apačią
Prie to pačio taip supykino, seiles tik gurkti pradėjau, žodžiu, atrodo ir malonu pasidarė, kad mažiukas dabar mamai keršija už visus sveikatos netausojimus pirmas savaites, bet ir baisu, kad tik nesugalvotų pabėgti
Vizitas pas šeimos gydytoją tik 14 d., nes man reikia siuntimą pirmiausia gauti iš šeimos gydytojos jeigu noriu pas ginekologę, bet tikiuosi, kad viskas man gerai.
Prikėliau naktį tėvelį, sakau jeigu būtų reikėję testą darytis šiandien ryte, tai jo jau nebereikėtų, nes po šitų pojūčių ir be testo jau man aišku, kad nėštukas aš