2016.09.10 19:20 (prieš 9 m.)
Just M. parašė:
va kaip skirtingai, as po poros savaiciu jau priemiau musu nelaime kaip gamtos klaida, persidaziau palukus, nusipirkau nauja rankine
tiesiog grizau i darba ir gy…
Va va...o aš už panašias idėjas likau nesuprasta šiuose pasisakymuose. Man niekas nedavė jokio biultenio prieš šešis metus. Pirmas nėštumas,pirma nesėkmė. Tik gydytojo paprašiau,kad palaikytų dar vieną dieną ilgiau nei įprasta, nes man buvo budėjimas į kurį nenorėjau eiti dėl prastos savijautos. O šiaip po dviejų dienų į darbą,kur visi viską žinojo. Ir klausė, tu ką atėjai jau dirbti...O aš : O ką, tai negi namie sėdėsiu ir į vieną tašką žiūrėsiu. Po to kaip tik už mėnesio laukė atostogos, nors ir pinigų nebuvo, sakiau man vienodai, man reikia atsipalaiduoti ir išvažiavom su visokiais SPA, masažais. Daugiau sau leidom nei įprastai. Išsisilsėjau kaip reta, ir būtent tam Egipte ir užkibo mano pirmagimė. O šiemet dvi nesėkmės nebuvo tokios skaudžios (gal dėl to,kad jau namuose yra vaikų), tai užteko prasisukti pro grožio saloną, nusipirkti batus, odinę striukę ir sulaukti piktos vyro minos,pamačius sąskaitą
Bet sakiau, man REIKIA ir taškas