birzelinuke parašė:
Aha ,as irgi galvojau pradzioj kad normalios 2 val turi buti,bet budavo 1,5 val atbegau pas direka aiskintis tokia pykta,kad is manes laika nusuka.![]()
prajuokinai? as bet kokiu atveju neiciau geda butu? ka sake
birzelinuke parašė:
Aha ,as irgi galvojau pradzioj kad normalios 2 val turi buti,bet budavo 1,5 val atbegau pas direka aiskintis tokia pykta,kad is manes laika nusuka.![]()
mamulyte1 parašė:
Sake kad akademines po 45 min.Bet vistiek man buvo nusukes apie gera valanda.
birzelinuke parašė:
Sake kad akademines po 45 min.Bet vistiek man buvo nusukes apie gera valanda.![]()
nu jo tada bekas manes tai neapgauna tada lygiai lygiai parvaziuojam
tai aiskinaisi? del valandos?
mamulyte1 parašė:
nu jo tada bekas manes tai neapgauna tada lygiai lygiai parvaziuojamtai aiskinaisi? del valandos?
Aiskunausi buvo skolingas valanda,as,dar paemiau papildomai 45 min,kad butu pilna pamoka,galvoju daugiau pasivazinesiu ,cia pries paskutine pamoka,ir ka jis man padare ta diena egzamina,prasisukom 4 min viska,ir dingo ta valanda
birzelinuke parašė:
Aiskunausi buvo skolingas valanda,as,dar paemiau papildomai 45 min,kad butu pilna pamoka,galvoju daugiau pasivazinesiu ,cia pries paskutine pamoka,ir ka jis man p…
Tai yra 45 min
mamulyte1 parašė:
supratau![]()
Na taip, gryno vairavimo 3,5val
buvom sustoje regitroj perekurui
birzelinuke parašė:
As zinojau, kad akademines, bet pirmas instruktorius nusukdavo po 20-30min
tai pirmas dvi pamokas nurasau, prastovedavom po gera pusvalandi o jis teorija man deste
apie mygtukus, aikstelej manevrus kelis parode, net nemoke parkuotis
ir net po kapotu neaprode kas ir kur
siandien sakau davai noriu paziuret kas ir kaip ten po kapotu, tai mano instruktorius apakes sako tai ka jis tave moke per pirmas pamokas
buvo geriausias mano sprendimas pakeist instruktoriu..
raudonas debeselis parašė:
Na taip, gryno vairavimo 3,5valbuvom sustoje regitroj perekurui
![]()
kaip keista manes ir nemoke po kapotu
o as noreciau
mamulyte1 parašė:
kaip keista manes ir nemoke po kapotuo as noreciau
![]()
as per paskutinę pamoka pati paprašiau kad parodytų
Burburbur parašė:
as per paskutinę pamoka pati paprašiau kad parodytų![]()
Mane siandien suvarte, sako kur ziuresi kokio slegio padangom reikia, nu niekaip neismasciau
raudonas debeselis parašė:
Mane siandien suvarte, sako kur ziuresi kokio slegio padangom reikia, nu niekaip neismasciau![]()
ant statramčšio
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai