Burburbur parašė:
Ziaurios kainos![]()
Nesuprantu kodel Vilniuje brangiau, kuom cia skiriasi nuo kitu, nesamone kazkokia
Burburbur parašė:
Ziaurios kainos![]()
Nesuprantu kodel Vilniuje brangiau, kuom cia skiriasi nuo kitu, nesamone kazkokia
Saulute82 parašė:
Nesuprantu kodel Vilniuje brangiau, kuom cia skiriasi nuo kitu, nesamone kazkokia![]()
vilniuj viskas turbut brangiau
Burburbur parašė:
o dieve, jau geriau tada regitroj egza laikyt![]()
Man vyras irgi sake taip daryt, vietoj papildomu laikyt, sako vienas is darbo taip daro zymiai pigiau
raudonas debeselis parašė:
Man vyras irgi sake taip daryt, vietoj papildomu laikyt, sako vienas is darbo taip daro zymiai pigiau![]()
Nu,ir po keliu kartu ta regitra bus dzin
nors man trecia karta laikant koja drebejo ant sankabos
Burburbur parašė:
Nu,ir po keliu kartu ta regitra bus dzinnors man trecia karta laikant koja drebejo ant sankabos
![]()
Man pagalvojus apie mokyklini jau koju padyliai piestu pasisiausia, tai kas bus pries regitra tai nezinau
Griv. parašė:
Sveikinimai ?
Aciu?
Ech ejau per visa miesta iki rigvedos ir neuzsiregistravaureikia mokyklini nusifilmuot tik tada galesiu tobulinimo pamoku pasiimt is ju
O tai tipo kazkokia pazyma turesi pateikt?
Man pagalvojus apie mokyklini jau koju padyliai piestu pasisiausia, tai kas bus pries regitra tai nezinau![]()
Nenorek zinot
pritariu geriau bandyt laikyt nei imt papildomas man siandien instruktorius kai isedau i masina dar paklause ar tikrai laikysiu ir pasakiau taip nors paskutine pamoka tai siaubas buvo klaida ant klaidos padariau tada 6KK ir 9 NK bet siandien visai neainervinau ir pasakiau sau kaip bus taip i instruktoriu net neziurejau aikstelei padariau gyvatele puikiai gavau parkavima istriza ivariau be pasitaisymu ir gatvej puikiai net ant tos sankryzos kur pastovei gesdavau neuzgesau antros ligonines ziedas ir puikiai gatveles vienpusis dvipusis ir labai gerai ir pati gryzau i mokykla .nors laikiau 8 ryte kamsciu nebuvo man dar geriau kai masinos kelios pavazineja prieki manes nes pav.vilijampolei tose gatvelese orientuotis lengviau
is vienpusio i dvipusi tai matai kad masina isvazineja o tu ivazineji tai ir matai kur isukt reikia
Man pagalvojus apie mokyklini jau koju padyliai piestu pasisiausia, tai kas bus pries regitra tai nezinau![]()
tai jus ryt jau laikysit atsipalaiduokit viskas bus taip kaip turi buti neziurekit i instruktoriu isivaizduokit kad vaziuojat viena negalvokit kad laikot egza as pav.man bent lengviau budavo jis pasake sankryzoj suksim i desne tai iskart prisimindavau pamoka ir zinodavau nu zodziu tik svarbiausia nesinervint ir negalvot kad laikot egza
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai