2014.03.01 13:32 (prieš 12 m.)
vaider parašė:
Labas vakaras mamytes. Truputi paskaitinejau si foruma ir man si tema idomi. Mano dukrytei jau 19 menesiu ir gyvename Anglijoje ir taip atsitiko, kad mums tai suke…
Yra atskira tema apie atopinį dermatitą paskaitinėkite, gal rasite kažką naudingo. www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/kudikiui-atopinis-dermatitas/page/464 Mano vaikui prieš porą mėnesių paraudo, išsausėjo skruostukai ir ant vienos kojytės keliuko linkmens atsirado paraudimas, išsausėjo odelė, bet tai jau po paskutinio skiepo buvo praėję 6-7 mėn., tad kažin ar aš tai galėčiau sieti su skiepu... beje, vyras prieš atsirandant išsausėjimams prieš kokią savaitę su atžalėle labai skaniai valgė apelsinus, tad gydytoja viską citrusiniams vaisiams nurašė arba sakė gal vėjas nupūtė (dėl nupūtimo nesutikčiau, nes kojos tikrai negalėjo nupūsti) ir skiepijo tuo 15 mėn. skiepu, o sausas vietas liepė drėkinti...
Šiaip tai ir valgom šiais laikais ne kažin ką... tie patys apelsinai, visi kiti svetimuose kraštuose augantys vaisiai, kurie yra apdoroti cheminėmis medžiagomis, dažikliai, konservantai ir t.t. - negalima atmesti, kad ir jie tas odos bėdas sukelia, bet jokiu būdų nesistengiu pateisinti skiepų, ypač jūsų atveju. Ar toliau skiepysit dukrytę?