Šnekant apie pavyzdžiu. Šiuo atveju gal ne labai žindymo naudai. Mano mama žindyta 2 metus, jos sesuo 3 metus. Įprastos eilinės moterys
Mano vienas berniukas žindytas 1m 6 mėn. 2 metų žinojo visas abėcėlės raides, buvo žingeidus mokslams, įspūdingus lego statinius statė, jį augindma galvojau, kad jei su vaiku užsiimi, jam patinka mokytis. Antras mano berniukas žindytas 2 metus 10 mėn - nuo mažens garsiai reiškiantis savo emocijas žmogutis, niekada mamai nedarė myliu myliu, o mosikavo kumščiais, knygutės, dėlionės, lego kaladėlės, stalo žaidimai niekada nepatiko, jį augindama supratau, kad mano pozicija - jei su vaiku užsiimsi, jam patiks mokytis visiškai nepasiteisina, nes pasirodo nepakanka mano noro su vaiku užsiimti, reikia dar, kad ir vaikas to norėtų. Kalbėti pradėjo jis vėlokai, ir lygšiol reikalinga logopedo pagalba.
Mano sesrs vaikas žindytas 2 mėn. Ypatingai gabus vaikas 3 metų jau mokėjo skaityti, rašyti, pradinėse klasėse be jokio specialaus ruošimosi matematikos olimpiadoje Vilniuje užėmė 1 vietą Lietuvoje bijau sumeluoti bet pirmame penketuke man atrodo buvo. Apie planetas, kosmosą, visątą pas vaiką žinių gerokai negu pas mane. Daber septintokas - sesuo sakė, kad žiauriai nusimokė
Ir kaip bebūtų aš už žindymą, Pamenu kai nutariau nutraukti žindymą savo pirmagimiui, man kažkaip širdis plyšta, kokiomis jis akutėmis tada į mane žiūrėjo, kaip jam sunku buvo, o aš užsispyriau, nes bijojau, kad pripras, kad kaip aš jė į darželį išleisiu, kaip aš į darbą eisiu. žinių buvo mažai, tad ir plėšiau vaiką nuo savęs. Nežinau, gal tai visai nesusiję, bet uždaras jis toks pas mane, emocijas kaupia savyje ir baisu, kad ims ir pratrūks jos vieną kartą. O va mažesnis berniukas praktiškai pats atsisakė MP, na šiek tiek pašnekėdavom, kad gal jau gana, tada vieną vakarą sutarėm, kad pabandom be MP, na ir pabandėm. Dabar dukrytę maitinu, ir ketinu maitinti tiek kiek reikės, kiek abiems tai bus patogu. kiek tai truks nežinau, bet koks kieno reikalas, kodėl aš to turėčiau gėdytis, kas tame blogo niekaip nesuprantu
Vienas geresnių prisiminimų iš žindimo, kai žindžiau antrą berniuką, kaip jis prašydavo pienuko, jis beje sakydavo pastorintu balsu mama ir kai jau matydavo, kad ruošiuosi jį maitinti iš džiaugsmo imdavo katučių ploti
labai gera prisiminti

Ar cia surezisuota, kad tema neissikveptu.