giedrerim parašė:
jei nepasikeite,tai 500-600lt o tai kokios ligos pripuole? mudu vakar ejom pirma karta be vezimo,tai 5min atstuma per pusvalandi iveikem![]()
rotas arba kokia kita virusine infekcija dabar tuo tikrai isitikinau nes ir mane uzpuole...
giedrerim parašė:
jei nepasikeite,tai 500-600lt o tai kokios ligos pripuole? mudu vakar ejom pirma karta be vezimo,tai 5min atstuma per pusvalandi iveikem![]()
rotas arba kokia kita virusine infekcija dabar tuo tikrai isitikinau nes ir mane uzpuole...
ruksti parašė:
vargseles
sveikit greiciau
blizgutisss591 parašė:
Sveikos ir as jungiuosi prie taurages mamyciu![]()
sveikute
blizgutisss591 parašė:
sveika
blizgutisss591 parašė:
Sveika, prisijungus
blizgutisss591 parašė:
Sveika
nojus dam parašė:
labuka,gal kas turit parduot anspenius? nors sako kad vaikas nevalgo per ji o as nebegaliu su asarom nutraukiu pienuka
Manasis tai valge su jais.Pradzioje naudojau kol buvo krutine apkandziojes,man buvo vienintelis issigelbejimas tiek su pirmu tiek su antru vaikiuku nes pati maitint labai norejau...pradzioj nelabai moka jie ji paimt...reikia patept savo pienuku is isores po biski siulyt vis ir paima...paskui papuliai pripranta prie leliuko valgymo ir ju nebereikia...kokias 2 savaites man reikejo kol apsipratau.As dar turiu ir galiu net atiduot bet kazkaip ar nenoretum geriau nauju isigyti? 20lt tekainuoja mazdaug avent.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai