shventoji parašė:
ji nori kad as iki kokio spalio galo buciau nescia ,nes uzsake laiptus (pas mus statybos namie) i antra auksta kur bus mano kambarys ir juos atves rik rugpjucio vidury ,o tada tik prades remonta tam kambarelitai ji pergyvena kur mane su tuo vaiku db reikes padet ,nes kai turiu tokia debile sese tai isprotes cia visi . vakar grazuole apsiverke net is nervu kai pasakiau kad isjungtu muzika nes as einu miegot . mama tuo metu buvo lauke tai negirdejo kokiais ji zodeliais mane isvadino ir kokia isterija pakele . paskuj atsidariau langa ,nes man karsta miegot ,tai ji pradejo klykst kad jai salta . ji butinai turi man kazka pasakyt kad butu visada viskas taip kaip nori ji . taip susinervinau ,apsizliumbiau ,mama aisku jai nei zodelio nepasake ... jau cia buvo paskutinis lasas ... tikrai eisiu i buta ,apsisprendziau 10000proc . man mano nervai ir sveikata svarbiau nei kazkokios snargles isterijos ! visa diena prilipus prie kompo ,mama jos rubus sutvarko ,pakloja lova ,padaro valgyt jai ... o ji per visa dirna sugeba nueit i dusa ir vel atgal prie kompo .paprasiau vakar kad nuskustu bulviu tai pasigailejau kad isvis pagalvojau apie tai . klyke gal valanda laiko kad ji neskus nes NENORI ... as jei budama jos metu buciau sitaip burbejus ir sedejus kerpem apaugus prie kokio teliko tai as nezinau ka man tevai butu padare . o jai galima viskas . ji dar man drasko akis tipo jei as nescia tai as ne invalide ir ji neprivalo aplink mane sokinet
nu pz ,as jau stengiuosi isvis jos nejudint ,kad tik nesusipykt su mama ir nesiklausyt nesibaigianciu klyksmu tai bl ji man dar pareiskia kad as ne invalide !!! kartais as noriu ja gerai uz kudlu nutampyt ,nes ji specialiai mane nervina ... db mamos nera namie nes isejo i miesta tai mes vienos namie .tai muzika visu garsu ,langai iskris tuoj turbut ,bardakas didziausias .. kai isgirs kad mama gryzta isjungs muzika ir vaidins vel gerute . as jos skuduru netvarkysiu ir isvis nieko netvarkysiu ,atsibodo man jos asmenine tarnaite but . per kazkokia mazvaike snargle nebeimanoma ramiai gyvent , greiciau issikraustyt belekur tik kuo toliau nuo jos !!
tai lauk lauk tai kartu pagimdysim