Mano istorija neturi laimingos pabaigos... bent kolkas.
Aš taip pat turėjau 3 persileidimus. Pirmas 5, antras - 9 savaičių. Jie patys "neišsivalė", teko ligoninėje gerti vaistus...
Trečias buvo kitoks. Iš pradžių viskas atrodė gerai. Ėjau pas ginekologę kas savaitę. Atėjo ir pirmųjų genetinių tyrimų laikas. Ekoskopas rodė kolkas viską normoje. Tačiau kraujo tyrimai - didžiulią apsigimo tikimybę ir mažą nėtumo hormoną. Genetikė nustebo, kad nepersileidau dar ir vėl išsiusntė ekoskopui. Jis vėl sakė "šiuo metu viskas gerai", girdėjosi širdelės dūžiai... Užsiregistravom į privačią kliniką, tačiau prasidėjo kraujavimas, maniau, kad jau viskas - tačiau širdelė dar plakė, tik buvo sumažęję vandenų - paguldė į logoinę. Ligoninėje mane vis apžiūrinėjo su ultragarsu ir tik tada kai paprašiau, kad išleistų privačiam vaisiaus vandenų tyrimui, pasakė, kad ir taip aišku, kad nieko nebus, nes vaisius neturi smegenų... Kai privatininkai patvirtino triplodiją - tada ligoninėje jau davė vaistų, kad persileisčiau...
Pagal laiką jau turėjo būt 16 sav., nejaugi tiek kartų apžiūrėję įvairūs daktarai nematė, kad nėra smgenų?.. Kodėl suteikė viltį?..
Labai nusivyliau gydimo įstaigom (ne vien, kad nepasakė, buvo ir kitų nejautrių dalykų iš jų pusės)... Nenoriu net pas ginekologę eiti, nors mes planuojam ir vėl... Tačiau mano viltys turėtų vaikų kažkaip gęsta...
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus