Žalia Mėta parašė:
Gal galite parašyti pavardę tos ASMENYBĖS?
Čia tik menka dalis.....
Josvainių g. 2, KaunasŽalia Mėta parašė:
Gal galite parašyti pavardę tos ASMENYBĖS?
Čia tik menka dalis.....
Gretutee28 parašė:
Čia tik menka dalis.....
Bet apie ją radau keletą atsiliepimų, jog, kai nėštumus prižiūri, tai visai normali. Ksip viena rašė, ji nėra saldi ir cackių nesulauksi, bet bent darbą atlieka gerai.
O jus parašykit daugiau... Įdomu turbūt ne man vienai
Nuvažiavau į ligoninę su 4cm atsidarymu ir nereguliariais sąrėmiais. Taip prabuvau iki 19val.-tuomet 6cm ir perkėlė į gimdyklą. Vyras visdėlto kartu nebuvo, nes akušerė matė, kad visas perbalęs ir patarė nebūt. 21val.nuleido vandenis, va tada tikrąja to žodžio prasme raičiausi iš skausmo ir šaukiausi Dievo, neišvengiau ir rėkti Toliau tęsėsi košmaras apie kurį nei nesapnavau. Gydytoja,kuri budėjo ir priiminėjo gimdymą pastoviai tik gazdino, kad jeigu nedarysiu taip kaip man sako ir nekvėpuosiu tada kada liepia( buvau pamokyta, bet sekėsi sunkiai)- tai ji išeis ir paliks dar 2-3val kentėti sąrėmius( nors jau buvo 10cm atsidarymas),dar sako jeigu nestumi su replėm galiu ištraukti,sakau nereikia. Šiaip ne taip per kokius 5kartus išstūmiau, laiko atžvilgiu nepasakysiu per kiek min, gal pusvalandį net. Tada pradėjau kraujuoti daugiau nei įprasta, kišo žiauraus dydžio geležis,kad pažiūrėti dėl ko nenustoju taip kraujuoti. Mėšlungis belekaip pradėjo traukti blauzdas ir kirkšnis, o ji stūmė man tas kojas atgal ir sakė, kad nesijudinčiau, liepė nesitampyti( nors taip nedariau,man tik žiauriai traukė kojas). Sakė dar pasišauksi to Dievo,tai išeisiu,jis tau niekuo nepadės,netrukdyk man dirbti ir daryk ką sakau. Kraujuot nenustojus didėjo pulsas,krito spaudimas, pakilo temperatūra,skubiai gavau narkozę ir vežė žiūrėti kas ten yra- rado placentos gabalėlių. Šiaip ne taip, košmaras pasibaigė laimingai. Kartu gimdykloje buvusi akušerė buvo nerealiai man padėjęs žmogus- dėjo kompresus,viską aiškino, drąsino, mokė. O budinti gydytoja,kuri tik smukdė mano pasitikėjimą savo jėgomis,matėsi kaip siuto negavus eurų, jos elgesys mano nuomone buvo pasibaisėtinas !!!
Na, suprantu, kad tuometu jums norėjosi, kad labiau "mylėtų".... O ar tikrai neįžvelgiat savo kaltės? Man panašu į istorijas iš paskaitų, kai mamos neklauso gyd. tada tie turi ieškot grubesnio žodžio, kad mama grįžtų į realybę... Per paskaitą akušerė pasakojo, apie placentos apžiūrą ir kas būtų, jei liktų gabaliukų gimdoje. Tai jūsų istorija tikrai dar graži... Mums pasakojo, kad kiša ranką į gimdą ir ieško likučių:))))
Bet, jei ši gyd.buvo tikrai tokia baisi, nereikėjo tylėti! Ir jūsų atveju didelis akmuo į vyro daržą... Kaip, kad rašė viena mama, jis turėjo būti jūsų padėjėjas ir sargybinis
Gal tikrai jo buvimas būtų padėję valdytis gydytojai!
O ji šiaip kyšininkė, ar davė suprasti, kad nori eurų?
Oi būčiau aš ten buvus... Nebūtų įvykę nieko panašaus
Žalia Mėta parašė:
Na, suprantu, kad tuometu jums norėjosi, kad labiau "mylėtų".... O ar tikrai neįžvelgiat savo kaltės? Man panašu į istorijas iš paskaitų, kai mamos neklauso gyd. ta…
Nežinau nieko apie šią gydytoją, o kitaip ir nesuvokiu tokio elgesio. Kaltės? Pavadinčiau tai ne kalte, o tiesiog nesugebėjimu susikoncentruoti, bet ar kiekvienai viskas idealiai pavyksta? Kišo ten viską man, ir rankas ir geležis, po to pamatė, kad be narkozės jau nieko nepadarys. Klausyti stengiausi, nu bet atsiprašau, jei man nepavyksta, tai gydytoja turi teisę mane gazdinti, kad va aš išeisiu ir tada galėsi dar tiek ir tiek laiko kankintis?
Nebenoriu išsiplėsti, o pamiršti šią istoriją.
Gretutee28 parašė:
Nežinau nieko apie šią gydytoją, o kitaip ir nesuvokiu tokio elgesio. Kaltės? Pavadinčiau tai ne kalte, o tiesiog nesugebėjimu susikoncentruoti, bet ar kiekvienai v…
Niekas neturi teisės įžeidinėti kitų! Ir gyd.neteisinu... Tik įdomu išgirsti tikslesnę situaciją. Dažnai tik skundus girdim, bet nei kas, nei su kuo, nei kaip nesivargina pasisakyti... Tad tikrai įdomu visokios patirtys. Aš jau pamačius jos pavardę žinosiu, ko tikėtis
sigma192 parašė:
as jau pradedu bijoti cia prisiskaicius, bet vyrui sakiau,kad manes nepaliktu, o butu su manimi, nes maza ka.
Aš eidama 37sav. 7dienas gulėjau patologiniam... Neturiu nei menkiausio priekaišto! Susidraugavau ir su valytoja ir akušerytėm ir gydytojom.... Netikiu, kad aukštu žemiau taip stipriai atmosfera pasikeis
Žalia Mėta parašė:
Aš eidama 37sav. 7dienas gulėjau patologiniam... Neturiu nei menkiausio priekaišto! Susidraugavau ir su valytoja ir akušerytėm ir gydytojom.... Netikiu, kad aukštu …
siaip siais metais gimde ten mano drauge ir vyro bendradarbiu zmones, labai patenkintos. tik sake vaiku gydytoja lyg nemaloni. tai buvau nusiteikus pozytiviai, o dabar jau visokiu minciu ima
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai