Munyte parašė:
Visur tas pats ir klinikose ir mazyje ir krikscioniskose ir motina ir vaikas. Leidzia tik daigtus perduoti per ssesutes
Skleidžiate klaidinga informacija, patys krikscioniski fb pasirašė, kad įleidžia ir ileis.
Josvainių g. 2, KaunasMunyte parašė:
Visur tas pats ir klinikose ir mazyje ir krikscioniskose ir motina ir vaikas. Leidzia tik daigtus perduoti per ssesutes
Skleidžiate klaidinga informacija, patys krikscioniski fb pasirašė, kad įleidžia ir ileis.
Vilma.vilma parašė:
Sveikos, turiu klausimą gal kas žinosite. Esu
prisirašiusi privačioje klinikoje, kurioje yra ginekologė, tačiau norėčiau lankyt…
Tinka ir iš ginekologes, ir iš šeimos daktarės
man rašydavo ginekologe (bet ta pati pas kurią ėjau į 2 ligoninę, tiesiog retai dirbo šeimos klinikoj). Yra tekę kalbėt su šeimos daktare, tai sakė, jeigu nenorėčiau eit pas ginekologes, kurios yra šeimos klinikoj,tsi parašys siuntimą.
leila123 parašė:
Tinka ir iš ginekologes, ir iš šeimos daktarėsman rašydavo ginekologe (bet ta pati pas kurią ėjau į 2 ligoninę, tiesiog retai dirbo šeimos klinikoj). Yra tekę k…
Ačiū! Reiks tada iš šeimos daktarės pasiimti
o su tuo vienu siuntimu paskui galima visą nėštumą ir lankytis? Nereik kaskart vis naujo siuntimo pasiimt? 🤔
Vilma.vilma parašė:
Ačiū! Reiks tada iš šeimos daktarės pasiimtio su tuo vienu siuntimu paskui galima visą nėštumą ir lankytis? Nereik kaskart vis naujo siuntimo pasiimt? 🤔…
Šito nežinau. Aš ėjau 2 kartus ir turėjau 2 siuntimus. Gal jie turi vietoje paslaugą nėštumo priežiūra (žinau, kad turi mažylis ir krikščioniški apie 100 Eur ir visa priežiūra +tyrimai įeina).
leila123 parašė:
Šito nežinau. Aš ėjau 2 kartus ir turėjau 2 siuntimus. Gal jie turi vietoje paslaugą nėštumo priežiūra (žinau, kad turi mažylis ir krikščioniški apie 100 Eur ir vis…
Reikės pasiskambinti turbūt, kad tiksliai sužinoti
Vilma.vilma parašė:
Ačiū! Reiks tada iš šeimos daktarės pasiimtio su tuo vienu siuntimu paskui galima visą nėštumą ir lankytis? Nereik kaskart vis naujo siuntimo pasiimt? 🤔…
Man siuntimą rašydavo kaskart.
Zazzaa parašė:
Gal galite pasakyt is kur zinote, kad 2ligon neleidzia, nes jau anksciau uzraktas buvo, bet vyrus i gimdymus ir pogimdyvines palatas ileisdavo.. 🤷🏻♀️
Sekmadieni buvau del skausmu tai klausiau uz tai ir zinau, nuo sekmadienio uzrakino ir prie manes vyrai siuntinius zmonom perdavinejo.
SimonaBu parašė:
O tai kažin mane ileis ekoskopui su siuntimu i 2ligonine,jai čia taip vykstą griežtai🤦♀️🤷♀️
Tai echo vyks su siuntimai ileis.
E-ienė parašė:
Va, greit gimdančioms, nepanikuokit, vyrai galės būti![]()
Reiskias persigalvojo nes sekmadieni snekejo kitaip. Jeigu nusprende visgi ileisti tai valio!!!
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai